Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Responsabilitatea Sociala a Companiilor - evolutie si revolutie


Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 29.07.2011

Performanţele SIVECO Romania în proiectele de responsabilitate socială sunt de notorietate, compania făcând parte din topul celor mai importante firme din România care derulează proiecte de susţinere a comunităţii.

 

Lansată în cadrul unei ceremonii emoţionante desfăşurate recent în Bucureşti, cartea CSRevolution include poveştile de viaţă a 25 de companii de top, privite prin ochii celor care le-au adus pe culmile performanţei, adevărate mecanisme de influenţare a comunităţilor din care fac parte şi viziunea lor despre un model de educare şi implicare socială, care sa răspundă numeroaselor nevoi ale comunităţilor şi mediului.

 

Proiectele susţinute de SIVECO Romania, consolidate în mulţi ani, au câştigat încrederea beneficiarilor lor prin rezultate care confirmă angajament, implicare, determinarea de a atinge obiectivele declarate şi asumate.

 

"Participarea SIVECO Romania la acţiuni de responsabilitate socială este o componentă constantă, garantată de mecanismele şi proiectele pe care le-am gândit de-a lungul timpului şi face parte din filozofia corporatistă a companiei. Compania abordează politica de CSR din perspectiva dezvoltării sustenabile a societăţii pe termen lung. Proiectele pe care le dezvoltăm - de eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eGovernment - au prin excelenţă atribute sociale pentru că se adresează tuturor categoriilor profesionale şi le influenţează viaţa", declară Irina SOCOL, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

 

SIVECO Romania şi-a pus semnătura pe proiecte mari cu un impact social decisiv asupra utilizatorilor săi finali, cetăţeni ai societăţii informaţionale: generalizarea instruirii asistate de calulator în sistemul preuniversitar românesc - SEI, proiectul destinat gestionării fondurilor europene pentru fermieri (APIA), proiectul de informatizare a sănătăţii dezvoltat la CNAS, proiectul de informatizare a vămilor sau aplicaţia dezvoltată pentru Biroul de Credit.

 

Despre SIVECO Romania

Înfiinţată în 1992, SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania asigură dezvoltarea şi exportul de soluţii IT şi de proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

 

Adresându-se cu precădere companiilor mari şi agenţiilor publice, compania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

 

De-a lungul celor 19 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 125 de premii interne şi internaţionale.

 

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) şi internaţionale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

 

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro şi www.advancedElearning.com.

 

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391 

www.siveco.ro

 

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online