Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO Applications 2011 permite cresteri de peste 15% ale productivitatii organizatiilor


SIVECO Applications 2011 permite cresteri de peste 15% ale productivitatii organizatiilorCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 08.08.2011

Nici un business nu mai poate face performanţă fără un sistem de management al resurselor (Enterprise Resources Planning- ERP).

 

Clienţii care au achiziţionat pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2011 au raportat o creştere semnificativă a încasărilor după primele 12 luni de utilizare a acestei soluţii de gestiune. Potrivit acestora, pierderile firmelor lor s-au redus cu peste 20%.

 

În topul importanţei au fost nominalizate aplicaţiile de Management Financiar Contabil, Managementul Achiziţiilor, Managementul Stocurilor, Managementul Salarizării.

 

Domeniile principale pentru care SIVECO Applications contribuie esenţial în creşterea eficienţei şi a competitivităţii sunt cele de producţie, utilităţi, servicii, construcţii, transporturi, administraţie, agricultură, sănătate.

 

„SIVECO Romania are, prin soluţia sa de tip ERP, un produs informatic de înaltă calitate, ajuns la maturitate, validat de clienţi, atât companii mari, cât şi firme mici sau mijlocii. Dovezile nivelului lor de satisfacţie sunt extinderile permanente ale relaţiilor contractuale şi recomandările pe care le oferă clienţilor potenţiali. În peste 18 ani de când am început dezvoltarea acestui software complex am acumulat o experienţă uriaşă, iar dorinţa noastră de a oferi managerilor soluţii de top, în timp real, a făcut ca sistemul informatic integrat să devină un produs viu, dinamic, care se pliază oricăror cerinţe, la cele mai înalte standarde", a declarat Dr.Ing.Sorin Dimofte, Director Vânzări şi Consultanţă Sisteme Informatice, SIVECO Romania.

 

Compania SIVECO Romania se implică în adevărate relaţii de parteneriat cu clienţii săi, oferind consultanţă din mai multe puncte de vedere (tehnic, comercial, de business) înţelegând că un sistem informatic integrat este un produs care se achiziţionează pe termen lung, în medie pe 10 ani.

 

Astfel, utilizatorii beneficiază nu numai de un sistem performant, care asigură integrarea activităţilor, reducerea timpilor de lucru, accesul direct la date, resurse şi costuri controlate, protecţie împotriva erorilor umane, dar şi de suport pentru dezvoltare, într-o economie globală aflată în rapidă schimbare, în care competitivitatea este singura opţiune pentru succes.

 

Despre SIVECO Romania

Înfiinţată în 1992, SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania asigură dezvoltarea şi exportul de soluţii IT şi de proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

 

Între acţionarii SIVECO Romania se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

 

Adresându-se cu precădere companiilor mari şi agenţiilor publice, compania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

 

De-a lungul celor 19 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 125 de premii interne şi internaţionale.

 

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) şi internaţionale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

 

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro şi www.advancedElearning.com.

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391 

www.siveco.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
book Copilul meu uraste compunerile
book Servicii Foto Profesionale
book Fotografii de nepretuit
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online