Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO Romania a prezentat in fata Comisiei Europene expertiza sa in implementarea proiectelor de informatizare a educatiei


Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 08.07.2011

Onorand invitatia Comisiei Europene, echipa SIVECO Romania a prezentat recent, in fata unei comisii de experti, proiectele sale complexe de eLearning destinate imbunatatirii educatiei, recunoscute ca exemple de buna practica in tari din intreaga lume, precum si experienta dobandita in implementarea acestor solutii.

 

Discutiile s-au concentrat pe importanta pe care Comisia Europeana o acorda programelor de eLearning, in acord Agenda Digitala si cu politicile Europene pentru educatie.

 

SIVECO Romania a fost reprezentata la discutii de catre Radu Jugureanu, directorul departamentului de continut digital educational si de catre Stefan Morcov, Vice-Presedinte.

 

Grupul de experti din partea Comisiei Europene a fost condus de Robert Madelin, director general pentru Societatea Informationala si Mass-media.

 

Prezentarea expertizei companiei a fost primita cu deosebit interes de catre expertii Comisiei Europene, iar discutiile purtate au atins subiecte de mare actualitate precum factorii care determina succesul unor proiecte complexe de eLearning si exemplele de buna practica in domeniul educatiei, la nivelul tarilor europene.

 

"SIVECO Romania propune o abordare moderna si inovativa in invatarea asistata de calculator, prin implementarea unor solutii integrate si flexibile de eLearning, dezvoltate de-a lungul a 12 ani de experienta de echipa noastra de specialisti, cu competente solide in implementarea de programe eLearning, suport tehnic si asistenta, instruire, raportare, managementul schimbarii si comunicare", a declarat Stefan Morcov.

 

Despre SIVECO Romania

 

SIVECO Romania este unul dintre liderii europeni in furnizarea de solutii educationale si instruire, dezvoltarea de solutii software si implementarea unor proiecte IT de mari dimensiuni in domeniul eLearning, eBusiness, eGovernment, eHealth, eAgriculture, eCustoms.

 

Principalii clientii ai companiei sunt organizatii nationale de dimensiuni mari precum si organizatii internationale din sectorul public si privat din Europa, Asia, Orientul Mijlociu si Africa. SIVECO Romania este beneficiarul a numeroase proiecte de cercetare si dezvoltare (in special de cercetare in domeniul eLearning) finantate de Uniunea Europeana si deruleaza o serie de contracte pentru agentiile si organizatiile Uniunii Europene precum EuropeAid, Oficiul de Publicatii (dezvoltarea si intretinerea portalului european de cercetare CORDIS), Agentia Europeana de Siguranta a Aviatiei (EASA), Eurosat, Banca Europeana de Investitii, Agentia Executiva pentru Sanatate si Consumatori a Comisiei Europene.

 

Cativa clienti de referinta ce au ales SIVECO Romania pentru proiectele de eLearning si implementarea portalurilor de colaborare sunt:

Ministerele Educatiei din Cipru, Liban, Azerbaijan, Emiratele Arabe Unite, Maroc, Moldova, Romania; Ministerul Justitiei, Ministerul de Interne, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Administratia Penitenciarelor din Romania; Orange, Holcim, OTP Bank, Nuclear Electrica, scoli publice si private si universitati din zeci de tari. Proiectele noastre conduc catre schimbare si reforma, iar solutiile dezvoltate de noi sunt folosite de sute de mii profesori si de milioane de elevi de pe trei continente, avand un real impact asupra societatii. Solutiile noastre cuprind: libraria digitala AeL, ce contine zeci de mii de lectii interactive de tip multimedia, sistemul educational AeL (LMS, LCMS, aplicatii de colaborare, portaluri educationale); sistemul de management al examinarilor nationale, sistemul de management scolar si solutia de management si administrare al sistemtului educational.

 

Printre premiile importante obtinute de solutiile noastre pentru educatie mentionam: nominalizarea "Best practice" in 2001, 2005, 2007, in cadrul competitiei European eGovernment Awards, organizata de Comisia Europeana, nominalizarea din cadrul competitiilor IST si ICT Prizes in 2004, 2007 (Comisia Europeana), distinctia de "Cel mai bun continut educational din lume", in cadrul competitiei World Summit Awards, in cadrul World Summit for Information Society 2005, castigator al competitiei organizate de International Project Management Association (IPMA) in 2007 si finalist in 2010, castigator in cadrul premiilor IT Excellence Awards 2008, "Partener al Anului" Microsoft in 2009, 2010, 2011.

 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro si www.advancedElearning.com.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online