Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO Romania apreciat in cadrul celei mai mari expozitii educationale din regiunea Golfului


SIVECO Romania apreciat in cadrul celei mai mari expozitii educationale din regiunea GolfuluiCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 05.05.2011

Soluţiile educaţionale dezvoltate de SIVECO Romania sunt apreciate în cadrul celei mai mari expoziţii educaţionale din regiunea Golfului.

 

Prezent la conferinţa de deschidere a expoziţiei GESS Dubai, ministrul educaţiei din Emiratele Arabe Unite a confirmat faptul că soluţiile ICT de calitate contribuie la eficientizarea procesului educaţional.

 

SIVECO Romania este prezenta şi anul acesta cu ultimele inovaţii în materie de tehnologie a educaţiei la Gulf Education Supplies and Solutions - GESS, cea mai importantă expoziţie educaţională din zona Golfului.

 

Târgul are loc în perioada 3-5 mai în Dubai, sub înaltul patronaj al Şeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Vice Preşedinte, Prim Ministru şi Conducător al Dubaiului.

 

Standul SIVECO Romania a fost vizitat de către ministrului educaţiei din Emiratele Arabe Unite, Humaid Mohamed Obaid Al Qutami, care a salutat iniţiativele de introducere a soluţiilor educaţionale digitale în şcolile emirateze. Partener din anul 2007 cu Ministerul Educaţiei din EAU, SIVECO Romania a implementat deja patru proiecte de informatizare a educaţiei, contribuind cu succes la modernizarea sistemului educaţional naţional.

 

"Suntem onoraţi să susţinem Ministerul Educaţiei din Emiratele Arabe Unite în implementarea strategiei naţionale pentru modernizarea sistemul educaţional. Până în prezent am implementat cu succes în şcolile emirateze cea mai extinsă bibliotecă virtuală de conţinutul educaţional din lume, cuprinzând peste 7.000 de resurse educaţionale interactive pentru matematică, ştiinţe, limba arabă şi studii patriotice emirateze, iar proiectul continuă," declară Alexandru Coşbuc, Vice-preşedinte Adjunct Vânzări Internaţionale şi Manager în zona Golfului, din cadrul SIVECO Romania.

 

Pentru implicarea sa activă, SIVECO Romania a fost recompensată cu premiul de "Cel Mai Bun Partener" de către Directorul General al Ministerului Educaţiei, care a apreciat calitatea deosebită a conţinutului educaţional livrat în şcoli şi profesionalismul specialiştilor SIVECO.

 

"E o onoare pentru noi să primim această recunoaştere şi suntem hotărâţi să lucrăm îndeaproape cu Ministerul Educaţiei din Emiratele Arabe Unite şi în continuare. Ne dorim de asemenea să extindem iniţiativele de informatizare a educaţiei în toată regiunea Golfului, după modelul de proiect de succes din Emirate", declară Florian Ciolacu, Vice-preşedinte Vânzări Internaţionale, din cadrul SIVECO Romania.

 

În cadrul evenimentului, SIVECO Romania organizează demonstraţii de lecţii susţinute de profesorii dubaiezi în clase virtuale, prezentând soluţiile educaţionale AeL în limba arabă şi engleză. Lecţiile digitale AeL eContent cuprind experimente, simulări, animaţii şi clipuri, care dezvoltă curiozitatea naturală a elevilor şi oferă acestora un mediu de învăţare atractiv şi securizat. Cu ajutorul departamentului IT din cadrul Ministerului Educaţiei şi a profesorilor locali, specialiştii SIVECO Romania au tradus şi adaptat lecţiile după specificul tării, respectând curricula naţională.

 

La GESS Dubai participă cei mai importanţi furnizori de resurse educaţionale şi tehnologia educaţiei din peste 30 de tări, înalţi oficiali ai Ministerelor Educaţiei din zona Golfului, specialişti din educaţie precum şi profesori şi elevi, atraşi de inovaţiile prezentate.

 

SIVECO Romania este o prezenţă permanentă în zona Golfului, implementând cu succes proiecte naţionale de modernizare a sistemului educaţional în Emiratele Arabe Unite, Bahrein, Oman şi Kuweit, precum şi în ţări din Europa, Nordul Africii şi regiunea CIS.

 

 

Despre SIVECO Romania

Înfiinţată în 1992, SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania asigură dezvoltarea şi exportul de soluţii IT şi de proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

 

Între acţionarii SIVECO Romania se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

 

Adresându-se cu precădere companiilor mari şi agenţiilor publice, compania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

 

De-a lungul celor 19 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 100 de premii interne şi internaţionale.

 

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) şi internaţionale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

 

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro şi www.advancedElearning.com.

 

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391 

www.siveco.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online