Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO aduce din nou in Romania Ruban d’Honneur de la European Business Awards


SIVECO aduce din nou in Romania Ruban d’Honneur de la European Business AwardsCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 05.08.2011

În cadrul prestigioasei competiţii European Business Awards, organizate pentru 280 de companii din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, SIVECO Romania a fost apreciată ca fiind cea mai de succes companie românească şi una dintre cele mai apreciate la nivel european.

 

Recunoaşterea vine ca o evidenţiere a rezultatelor excepţionale în afaceri obţinute de companie, pentru segmentul de import/export de produse şi servicii software.

 

SIVECO Romania a devenit în ultimii ani un nume cunoscut la nivel global, datorită implementării cu succes a unor proiecte complexe de informatizare în 20 de ţări din Uniunea Europeană, spaţiul CIS, Orientul Apropiat şi Mijlociu şi Africa.

 

"Suntem extrem de încântaţi şi onoraţi să primim acest premiu important din partea unui juriu foarte exigent, concurând cu sute de companii de top din comunitatea de afaceri europeană. Avem astfel cea mai obiectivă confirmare că proiectele derulate de noi sunt nu numai exemple de bună practică, dar au un impact economic şi social deosebit în comparaţie directă cu proiecte derulate în întreg spaţiul european", spune Florin Ilia, Vicepreşedinte SIVECO Romania.

 

Premiile European Business Awards reprezintă o oportunitate unică pentru organizaţii să îşi prezinte proiectele şi să intre în competiţie cu cele mai importante companii din Europa, selecţia făcându-se în urma unor evaluări extrem de riguroase. Câştigătorii selectaţi să îşi reprezinte ţara primesc premiul Ruban d'Honneur şi intră în finala pentru marele premiu European Business Award.

 

"Câştigarea unui premiu Ruban d'Honneur reprezintă un succes major. Acesta atestă faptul că firma voastră este în topul comunităţii economice europene. Acest an a fost unul greu pentru juriu, deoarece am văzut cum companiile ies din dificultăţile financiare, se ridică şi se remarcă în proiecte cu adevărat spectaculoase. Starea de spirit este una de încredere, exuberanţă şi competitivitate", a declarat Adrian Tripp, CEO în cadrul European Business Awards.

 

Din această perspectivă, soluţiile SIVECO Romania de Enterprise Application Suite, eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness contribuie la îmbunătăţirea activităţii a peste 1.400 de clienţi majori la nivel global, în domenii precum educaţie, agricultură, sănătate, finanţe şi bănci, telecomunicaţii sau vămi. Impactul lor, aprecierea din partea clienţilor şi recunoaşterea în cadrul compeţiilor internaţionale de renume sunt argumentele forte care certifică expertiza unică a companiei în derularea de proiecte complexe, de anvergură naţională.

 

Despre European Business Awards

European Business Awards este o competiţie independentă organizată anual în UK, ce îşi propune să promoveze excelenţa în afaceri, exemplele de bună practică şi inovaţia în cadrul comunităţii economice europene, în acord cu obiectivele Uniunii Europene şi ale grupurilor majore de business din statele membre. Competiţia este sponsorizată de grupul bancar HSBC, RSM International, Infosys şi organizată în asociere cu UK Trade & Investment (UKTI).

 

Competiţia atrage anual sute de organizaţii din toate sectoarele economice, indiferent de dimensiunea lor. European Business Awards promovează exemplele aspiraţionale din cadrul comunităţii de afaceri europene, recunoaşte şi promovează succesul indivizilor sau al organizaţiilor, oferă studii de caz şi modele de business din partea unor companii excepţionale.

 

Despre SIVECO Romania

Înfiinţată în 1992, SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania asigură dezvoltarea şi exportul de soluţii IT şi de proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţii Statelor Independente.

 

Între acţionarii SIVECO Romania se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V.

 

Adresându-se cu precădere companiilor mari şi agenţiilor publice, compania oferă soluţii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Inteligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness, pentru piaţa naţională şi internaţională. SIVECO Romania s-a specializat în execuţia de proiecte informatice de mare complexitate şi amploare.

 

De-a lungul celor 19 ani de existenţă, compania şi-a construit o reputaţie solidă, fiind recompensată cu peste 125 de premii interne şi internaţionale.

 

SIVECO Romania SA este certificată ISO 9001:2008 de către compania franceză AFAQ-AFNOR, una din primele 5 companii de audit din lume. SIVECO Romania dezvoltă parteneriate solide cu cele mai mari companii de software şi hardware din lume (Intel, HP, IBM, Bull, Oracle, Microsoft etc).

 

SIVECO Romania este membru activ al mai multor asociaţii profesionale şi de afaceri din România (AmCham, CCIFER, ARIES, ANIAP, ATIC) şi internaţionale (European Association for Information Technology - EITA, Information Society Technologies Advisory Group - ISTAG) şi a aderat la importante iniţiative globale, precum UNPD Global Compact, WEF Transparency şi PACI (Partnership Against Corruption Intiative).

 

Mai multe informaţii despre companie şi produsele sale puteţi obţine vizitând www.siveco.ro şi www.advancedElearning.com.

 

 

Georgiana CAPUERDE

Corporate Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive,

Building C4, District 1, 013685, Bucharest, Romania

Tel: 021 302 3300

Tel: 0731.490.641

Fax: 021 302 3391 

www.siveco.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online