Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO, in topul european al celor mai mari furnizori de eLearning


SIVECO, in topul european al celor mai mari furnizori de eLearningCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 17.06.2013

Un nou succes românesc vine din Marea Britanie: SIVECO Romania este în clasamentul european al furnizorilor de eLearning, EdTech 20. Topul reuneşte cele mai inovatoare şi dinamice companii de e-learning la nivel european.

Realizat de Edxus Group, compania de tehnologie în educaţie, şi IBIS Capital, specializată în consultanţă şi investiţii media, clasamentul EdTech promovează exemplele de "best-practices" în domeniul eLearning.

 

În evaluarea firmelor, juriul a avut în vedere: inovaţia, impactul asupra pieţei, dimensiunea proiectelor derulate şi performanţa financiară înregistrate la nivelul anului trecut de fiecare furnizor european de eLearning.

 

"Din 2001 încoace, soluţia noastră de eLearning s-a impus în marile competiţii europene şi globale. Această evaluare internaţională, obiectivă, probează valoarea soluţiilor şi proiectelor noastre de informatizare a domeniului educaţional. Faptul că suntem singura firmă din Europa Centrală şi de Sud-Est nominalizată în acest top este absolut remarcabil. Practic, în afară de o firmă din Rusia, toţi nominalizaţii vin din Marea Britanie, Germania, Danemarca, Irlanda, Islanda. Avem astfel cea mai corectă imagine asupra pieţei europene de eLearning, în care echipa noastră concurează de la egal la egal cu cele mai mari nume din domeniul informatizării educaţiei", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

 

În clasamentul EdTech se mai află firma irlandeză ALISON, 10 companii din Marea Britanie (Brightwave, Classroom Monitor, GCSEPod, Languagelab, Languagenut, Mangahigh, Mendeley, EPIC Learning, Twig World, Virtual College ), 2 firme din Suedia (Coursio, FindCourses), o firmă islandeză (InfoMentor), o firmă elveţiană (Itycom), 2 firme daneze (Labster, Serious Games Interactive), şi o firmă germană (Sofatutor). În afară de SIVECO, singura companie din afara spaţiului nord-european este Dnevnick, din Rusia.

 

Dacă din punct de vedere geografic este mai mult decât evidentă dominaţia firmelor din ţările nordice, care evoluează pe pieţe mature, extrem de concurenţiale, din punct de vedere al tendinţelor esenţiale în privinţa tehnologiilor în educaţie, competiţia EdTech pune în prim plan noile generaţii de SaaS (software as a service), platforme instrucţionale, conţinut multimedia şi funcţionalităţi de analiză care permit învăţarea adaptivă şi derularea de procese de testare.

 

"Am fost impresionaţi de nivelul de inovaţie adus de numeroase companii din toată Europa, atât pe segmentul educaţiei în mediul academic, cât şi pe cel dedicat instruirii angajaţilor din companii. Analiza a relevat creşteri semnificative ale industriei de tehnologie în educaţie din Europa, dar şi o fragmentare mare a acestei pieţe. De aceea, considerăm necesară o consolidare a acestei industrii, care este în acelaşi timp inevitabilă pentru încurajarea expansiunii performerilor ei, capabili să concureze la nivel regional şi global", a declarat Benjamin Vedrenne-Cloquet, CEO şi co-fondator al Edxus Group.

 

Soluţiile de eLearning dezvoltate de SIVECO Romania acoperă o arie extrem de extinsă: de la crearea de conţinut educaţional interactiv (peste 45.000 de obiecte de învăţare), la dezvoltarea de platforme de eLearning şi portaluri educaţionale. Acestea sunt adresate unui public extrem de variat: elevi, profesori, studenţi, angajaţi, factori de decizie din sistemul educaţional, fiind utilizate de peste 25.000 de şcoli din Europa, Orientul Mijlociu, ţările din zona CIS şi Africa.

 

În 2005, SIVECO Romania a devenit un nume de referinţă pe harta mondială a învăţământului asistat de calculator, cu ocazia World Summit for Information Society. SIVECO a devenit atunci prima companie din România care a primit Premiul I la secţiunea eLearning, iar lecţiile interactive AeL, disponibile în toate şcolile din România, au primit titlul de "cel mai bun conţinut educaţional din lume", într-o competiţie la care au concurat proiecte din 168 de ţări.

 

Soluţiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale, îmbunătăţind activitatea multor instituţii publice precum Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Agriculturii, Ministerul Sănătăţii, Ministerul pentru Societatea Informaţională, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul de Finanţe.

 

Compania are expertiză de 21 de ani în proiecte complexe, de anvergură naţională, cu impact social deosebit, precum cele dezvoltate pentru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură (APIA), Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP), Agenţia Naţională de Ocupare a Forţei de Muncă (ANOFM), Autoritatea Naţională Vamală (ANV), Biroul de Credit, Inspectoratul General al Poliţiei Române etc.

 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

 

Compania a fost înfiintata în 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati.

 

Actionarii SIVECO Romania sunt Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investitii administrat de Enterprise Investors), SIVECO Netherlands B.V si SIVECO Management Team.

 

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat în executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

 

De-a lungul celor 21 ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 170 de premii interne si internationale.

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

 

Valentina UNGUROIU

Product Communication Manager

 

SIVECO Romania

Victoria Park

Soseaua Bucuresti-Ploiesti 73-81, 

Corpul 4, Sector 1

013685 Bucuresti, Romania

Tel: + 40 (21) 302 33 00

Fax: + 40 (21) 302 33 91

Mobil: + 40 (731) 930 047

www.siveco.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online