Informatii comunicate

COMUNICATE

 

SIVECO realizeaza cel mai important proiect educational national din Malta


Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 07.10.2013

SIVECO Romania a inceput implementarea celui mai important proiect national de eLearning din Malta, stat membru al Uniunii Europene.

Compania va dezvolta si furniza Ministerului Educatiei din Malta continut educational digital personalizat, un program de instruire pentru 800 de profesori si un instrument de tip „content authoring tool", care permite profesorilor sa isi creeze propriile lectii, adaptate la propriul traseu de predare si la cerintele elevilor.

 

Elevii din cele 57 de scoli de stat, particulare si catolice din Malta vor beneficia de 1.400 de lectii digitale adaptate 100% pe noua programa nationala, lectii din matematica, fizica, biologie, chimie, geografie, istorie si studii sociale. Lectiile transpun in practica, cu ajutorul tehnologiilor moderne, concepte educationale inovatoare, proprii secolului al XXI-lea. Lectiile digitale interactive pun accent pe animatii, jocuri educationale cu valoare pedagogica, simulari complexe si experimente stiintifice, toate menite sa contribuie, intr-o maniera riguroasa și moderna, la procesul de inovare a metodelor de predare si invatare.

 

Proiectul national de eLearning dezvoltat de SIVECO in Malta va acoperi primii doi ani de studiu din invatamantul secundar (Form 1 si 2), urmand sa fie extins, in viitor, la intregul ciclu al invatamantului secundar (Form 3, 4 si 5), apoi si la invatamantul vocational. Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni.

 

"Malta este o tara unde reforma in domeniul educatiei, prin modernizarea actului educational la toate nivelurile, a inceput printr-o metamorfoza radicala a programei nationale, fiind in acelasi timp in topul tarilor europene in ceea ce priveste eficienta si folosirea solutiilor de eGovernment, deja implementate si operationale la toate nivelurile administratiei publice. Suntem bucurosi ca am castigat un nou proiect national complex, de anvergura, unde putem sa replicam expertiza noastra unica la nivel global, castigata in proiecte de eLearning desfasurate in peste 26 de tari si sa devenim pentru Ministerul Educatiei din Malta un partener strategic, pe termen mediu si lung. Este un proiect deosebit de important datorita particularitatilor caracteristice Maltei, o tara-insula in Marea Mediterana cu o istorie de peste 8000 de ani si supusa influentelor variate ale unor culturi dominante, precum cea araba, italiana, franceza si, pana nu demult, engleza", a declarat Iulian Manea, Director Regional, Departamentul Vanzari Internationale din cadrul SIVECO Romania.

 

In 2010 SIVECO a inceput primul proiect de eLearning pentru o tara a Uniunii Europene. Acesta a constat in livrarea catre Ministerul Educatiei si Culturii din Cipru a unei platforme integrate de invatare si colaborare, formata dintr-o suita de aplicatii de management educational si de colaborare, construite si deplin integrate cu cele mai moderne tehnologii.

 

In cadrul proiectului a fost creat si implementat continut digital educational pentru 13 materii in scolile cipriote. Platforma integrata de eLearning pentru invatamantul preuniversitar din Cipru are ca beneficiari 130.000 de elevi, 150.000 parinti, 20.000 de profesori si 20 de administratori din 700 de scoli.

 

Proiectul din Cipru este un exemplu de "bune practici" care se adauga altor proiecte educationale majore dezvoltate de SIVECO Romania in tari de pe patru continente.

 

Despre SIVECO Romania

SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania dezvolta si exporta solutii IT si proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitattii Statelor Independente.

 

Compania a fost infiintata in 1992 si are, la nivel international, peste 1.300 de angajati.

Adresandu-se organizatiilor private si publice, SIVECO Romania ofera solutii eficiente de eLearning, EAS (Enterprise Application Suite), Document Management, Business Intelligence, eHealth, eGovernment, eAgriculture si eCustoms, pentru piata nationala si internationala. SIVECO Romania s-a specializat in executia de proiecte informatice de mare complexitate si amploare.

 

Solutiile SIVECO Romania contribuie la reducerea decalajelor digitale si imbunatatesc activitatea multor institutii publice precum Ministerul Agriculturii, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Sanatatii, Ministerul pentru Societatea Informationala, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul de Finante.

 

De-a lungul celor peste 21 de ani de existenta, compania si-a construit o reputatie solida, fiind recompensata cu peste 170 de premii interne si internationale.

 

Mai multe informatii despre companie si produsele sale puteti obtine vizitand www.siveco.ro, www.facebook.com/siveco si www.linkedin.com/company/siveco-romania.

 

Alina MURESAN

Web Marketing Executive

 

SIVECO Romania

Victoria Park, 73-81 Bucuresti-Ploiesti Drive, C4 Building District 1, 013685 Bucharest, Romania

phone: + 40 (21) 302 33 00

fax: + 40 (21) 302 33 91

mobile: + 40 733 331 091


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online