Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Sfantu Gheorghe gazduieste Festivalul “Gheorghe Zamfir”


Sfantu Gheorghe gazduieste Festivalul “Gheorghe Zamfir”Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 18.04.2013

Cele mai multe evenimente înscrise în Festivalul Internațional al Naiului "Gheorghe Zamfir" vor avea loc la Sfântu Gheorghe. Uniunea Muzicienilor Interpreți din România, în parteneriat cu Asociația de Tineret Ecou și Centrul de Cultură Arcuș, organizează în perioada 21-25 aprilie 2013, prima ediție a festivalului care poartă numele celui mai mare naist al lumii, Gheorghe Zamfir, la Sfântu Gheorghe, Arcuș (Covasna) și Brașov. Festivalul Zamfir este realizat cu sprijinul Ministerului Culturii, al Primăriilor Sfântu Gheorghe și Brașov, al Consiliului Județean Covasna  și al Filarmonicii Brașov. Partenerii privați ai evenimentului sunt firmele Tricomserv, Covalact, Ariadne, Dunapack și Bertis. Coproducător al evenimentului este Televiziunea Română.

 

"Sunt fericit că mă aflu în Covasna, cu capitala la Sfântu Gheorghe, oraș binecuvântat care poartă numele sfântului pe care îl port și eu. Sunt fericit pentru faptul că prima dată în cariera mea de artist și prima dată în viața mea s-a organizat un astfel de eveniment. Sper să fie o mare reușită și să vedem, de la an la an, un Festival Zamfir tot mai amplu și mai complex.", declară maestrul naiului, Gheorghe Zamfir.

 

Evenimentul este deschis de un recital extraordinar de orgă și nai, susținut de Gheorghe Zamfir și Christian Micșunescu (München) la Biserica Romano-Catolică Sf. Petru și Pavel din Brașov, duminică, 21 aprilie, începând cu ora 20:30.

 

Luni, 22 aprilie, începând cu ora 17:00, Galeriile Centrului de Cultură Arcuș (Covasna) vor găzdui vernisajul Expoziției ZAMFIR - 55 de ani în slujba naiului. Peste 30 de discuri de aur și platină, dovadă a nenumăratelor milioane de albume vândute, vor fi expuse alături de o suită de tablouri ale pictorului Gheorghe Zamfir. De asemenea, o colecție de naiuri de toate mărimile, create de Maestrul Zamfir, va putea fi vizitată pe durata întregii săptămâni.

 

Marți, 23 aprilie, în școlile din Sfântu Gheorghe, Maestrul Naiului, alături de președintele UNIMIR, vor împărți cărți semnate, din propriile biblioteci, la orele de limbă română. Tot marți, cu prilejul sărbătoririi Sfântului Gheorghe, Centrul de Cultură Arcuș va găzdui Concertul Cameral Gheorghe Zamfir. Alături de Maestrul Naiului vor evolua oboistul Adrian Petrescu (prim-oboist al Filarmonicii "George Enescu")  și Cvartetul Tiberius de la Târgu Mureș.

 

Miercuri, "Basmele lui Zamfir", carte apărută recent la Editura Astra, vor fi citite de însuși autorul lor, în grădinițele covăsnene. Protagoniștii Festivalului Zamfir se vor plimba în câteva grădinițe din Sfântu Gheorghe și vor citi povești copiilor.

 

Joi, 25 aprilie, pe scena Teatrului din Sfântu Gheorghe, publicul covăsnean va avea parte de un concert extraordinar Gheorghe Zamfir cu taraf. Evenimentul care închide festivalul va fi înregistrat și transmis de către Televiziunea Română.

 

Informații suplimentare referitoare la aceste evenimente puteți găsi pe site-ul official al festivalului, www.festivalzamfir.ro.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online