Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Strategiile de vanzari globale, o provocare pentru antreprenorii romani


Strategiile de vanzari globale, o provocare pentru antreprenorii romaniCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 19.01.2012

În cadrul Business Mentoring Program, profesori de la MIT Center for Entrepreneurship le vor prezenta oamenilor de afaceri din România posibilităţi de extindere a vânzărilor la nivel global.

 

Pe 16 şi 17 ianuarie 2012, a avut loc la Bucureşti, workshop-ul "Marketingul produsului antreprenorial", susţinut de Bill Aulet, Managing Director al MIT Center for Entrepreneurship şi conferenţiar senior la MIT Sloan School of Management. 

 

Printre numeroase studii de caz şi exerciţii realizate în timp real, cei 37 de participanţi la seminar au aprofundat diverse subiecte precum: susţinerea unui elevator pitch de succes, principiile „ inbound marketing", descrierea tipului de marketing din „Blue Ocean Strategy", structurarea prezentării planurilor de marketing incipiente, etc.

 

Business Mentoring Program este dezvoltat de Fundaţia Post-Privatizare, cu sprijinul Entreprenerurship Ventures Inc. (S.U.A) şi susţine pregătirea continuă a oamenilor de afaceri români, astfel încât aceștia să îşi poată dezvolta propria organizație până la acel nivel care să le permită accederea pe o piaţă economică globală.

 

Următorul modul al Business Mentoring Program intitulat "Strategii de vânzări globale destinate antreprenorilor români de succes" va avea loc la Bucureşti, Hotel Intercontinental, Sala Rapsodia, în perioada 13-14 februarie 2012. 

 

Workshopul va fi susţinut de către Kenneth Morse, preşedinte al Entrepreneurship Ventures Inc., Managing Director fondator al Centrul de Antreprenoriat de la Massachussetts Institute of Technology (MIT) şi profesor invitat la Facultatea de Business ESADE din Barcelona.

 

În cadrul seminarului vor fi dezbătute aspecte privind crearea în cadrul companiei a unei culturi concentrată pe vânzări şi client, gestionarea unei organizaţii de vânzări globale, conturi critice, compensare, performanţă Q to Q, recrutarea, motivarea şi construirea unei echipe de vânzări de top. Curricula detaliată este disponibilă pe site-ul www.businessmentoring.ro

 

Numărul de locuri la workshopul "Strategii de vânzări globale destinate antreprenorilor români de succes" este limitat. Înscrierea se face în urma completării unui formular disponibil pe site-ul www.businessmentoring.ro şi este deschisă până la data de 9 februarie 2012.

 

Pentru înscrierile efectuate până la data de 1 februarie 2012 se acordă un discount de 12% din valoarea taxei de participare.

 

Despre mentorii Business Mentoring Program Kenneth Morse este, printre altele, antreprenor în serie, președinte al Entrepreneurship Ventures Inc., Managing Director fondator al Centrul de Antreprenoriat de la Massachussetts Institute of Technology (MIT) şi profesor invitat la Facultatea de Business ESADE din Barcelona. Ken activează în comitetul director al mai multor start-up-uri, printre care Denkwerk Gmbh (Germania); iMotions - Emotion Technology ApS si Zylinc A/S (Danemarca); The Little Engineer (Liban); Aifos Solutions SL, Indisys şi Invenio (Spania); Izon Science Ltd. (Noua Zeelanda); Naseeb Networks şi Sofizar (Pakistan) şi mai multor spin-off-uri ale MIT (S.U.A.), incluzând Cogito, FloDesign Sonics, IntAct, Terrafugia și UkuMi.

 

Laura Morse este Director Executiv al Entrepreneurship Ventures Inc., fost co-instructor la MIT Sloan School of Management şi Senior Executive în cadrul S.W.I.F.T. Sc (Belgia). Laura a lucrat timp de douăzeci de ani ca Partener al Leading Global Executive Search Consultancies, Russel Reynolds Associates şi Heidrick & Struggles în Chicago, Boston şi Bruxelles. În prezent, Laura face parte din comitetul director al Aura Biosciences, un start-up de oncologie din Madrid şi consiliază alte start-up-uri tehnologice din Barcelona şi Boston.

 

William Aulet este Managing Director al MIT Center for Entrepreneurship, conferenţiar senior la MIT Sloan School of Management şi preşedinte al MIT Clean Energy Prize. Bill este lider de succes în domeniul afacerilor, având o experienţă de peste 25 de ani în toate domeniile legate de operaţiuni de înaltă tehnologie, marketing de produs şi strategii de finanţare, atât pentru start-up-uri cât şi pentru companii publice. Pe lângă experienţa în cadrul propriilor companii, Bill este mentor şi consilier pentru multe alte companii, pe probleme de procese de strângere de fonduri şi este consultat în mod frecvent de specialişti în venture capital şi de "business angels".

 

Despre Fundaţia Post-Privatizare
Fundaţia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundaţie pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o instituţie privată care promovează educaţia antreprenorială şi susţine iniţiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc - cu accent pe întreprinderile mici şi mijlocii şi start-up-uri - prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătăţire a mediului de afaceri şi promovare a responsabilităţii sociale a întreprinderilor.

 

Informaţii suplimentare se pot obţine de la:

Fundaţia Post-Privatizare
Web-site: www.businessmentoring.ro  


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online