Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Tabere internationale de limba engleza in Marea Britanie si SUA


Tabere internationale de limba engleza in Marea Britanie si SUACategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 12.04.2011

Anul scolar se apropie de sfarsit, de aceea multi copii si parinti sunt in cautarea unor oportunitati pentru petrecerea vacantei de vara. Taberele internationale devin din in ce in ce mai des varianta alternativa preferata de elevi. Cei mai multi aleg programe de vara ce au la baza cursurile de limba engleza. In prezent, peste 380 de milioane de oameni vorbesc engleza ca limba materna, aceasta ocupand locul 3 in functie de numarul de vorbitori nativi.

 

In locul unei excursii sau tabere traditionale, tinerii aleg o tabara internationala ce includecursuri de limba engleza care ii ajuta in procesul dezvoltarii academice. Diferenta dintre o tabara obisnuita si o tabara de limba engleza consta in faptul ca cea din urma include ore de limba engleza in fiecare zi, conversatie cu alti elevi si profesori nativi, urmate de activitati sportive, culturale si recreative. Asadar, participantii au ocazia sa descopere placerea de a-si perfectiona engleza chiar la "ea acasa".

 

„Invatarea limbii engleze presupune cresterea oportunitatilor pentru dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui elev. Parintii aleg programele de vara cu dublu scop: pentru perfectionarea limbii engleze, dar si pentru recreere. Studiul si distractia se imbina armonios, asadar copiii si tinerii invata fara sa isi dea seama intr-un mediu sigur si relaxant" declara Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

 

Scolile de vara de limba engleza oferite deShakespeare School in vara 2011 sunt organizate in campusuri de top precum: Cambridge University, Oxford Brookes University, University College London, University of Kent si St. Michaela's College. Participarea e deschisa tuturor tinerilor din Romania dornici sa isi exerseze limba engleza in timpul vacantei de vara si sa interactioneze intr-un mediu multinational, cu circa 200 de tineri din alte 20-30 de tari.

 

Printre cei mai interesati elevi de programele internationale se numara cei doritori sa invete in viitor in afara tarii. "Cei care nu sunt inca decisi daca doresc sa studieze in strainatate, pot experimenta viata de student dintr-un campus universitar de top la o tabara internationala de limba engleza! In urma cursurilor de engleza cu profesori nativi, elevii dobandesc si un certificat de participare - un avantaj real pentru admiterea la universitati in strainatate!", mentioneaza in continuare Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

 

Sunt cautate scolile de vara care se desfasoara in campusuri universitare de renume din Marea Britanie si SUA. „In ciuda acestei perioade critice pe care a inregistrat-o economia tarii noastre, inscrierile la cursuri de limba engleza si participarea la tabere internationale nu inregistreaza scaderi. Atat cursantii nostri, cat si alti elevi si-au manifestat un interes ridicat pentru aprofundarea limbii engleze, ceea ce denota ca investitia in educatie ramane o prioritate pentru toti parintii" completeaza Adriana Alionte, directorul Shakespeare School.

 

Shakespeare School ofera sprijin elevilor si parintilor in alegerea celor mai potrivite variante deprograme de vara de limba engleza pentru copii si tineri intre 9-25 de ani. Pentru mai multe informatii despre oferta de tabere internationale si pentru inscriere sunati la 021/252.24.79, 0744 314 437 sau vizitati www.shakespeare-school.ro/programevara.

 

Despre SC SHAKESPEARE EDUCATIONAL SRL

 

SHAKESPEARE SCHOOL este un centru de invatare a limbii engleze fondat in 2002 ce organizeaza cursuri de engleza pentru copii si tineri intre 5-25 ani. Are doua sedii in Bucuresti, ambele situate in sectorul 2 cu o capacitate totala de aproximativ 1000 de cursanti.

 

Printre serviciile furnizate se regasesc: 

- cursuri de engleza generala pentru copii (prescolari intre 5 si 7 ani si elevi clasele primare)
- cursuri pregatitoare pentru examene: examenele Cambridge YLE-cls. V, KET- cls.VI, PET- cls.VII, FCE- VIII-IX, CAE-elevi de liceu, examenele Trinity pentru elevii claselor a VII-a, examene de admitere la clase intensive sau bilingve de limba engleza, testul IELTS pentru elevi de liceu si studenti
- club de conversatie cu profesori vorbitori nativi (adresat elevilor claselor III-VIII)
- consiliere educativa pentru admiterea la universitati britanice prin programul Destination UK
- cursuri intensive de vara in Bucuresti, adresandu-se celor intre 5 si 25 ani
- scoli de vara de perfectionare a limbii engleze, in locatii din Marea Britanie (Oxford, Cambridge, Londra, Canterbury) sau din SUA, adresandu-se celor cu varste cuprinse intre 9 si 25 ani.

 

Mai mult detalii gasiti accesand website-ul oficial al centrului: www.shakespeare-school.ro

 

SC SHAKESPEARE EDUCATIONAL SRL

www.shakespeare-school.ro

 


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online