Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Targul Educatiei 2011. Semn de carte


Targul Educatiei 2011. Semn de carteCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 14.04.2011

In perioada 15-16 aprilie 2011, Universitatea din Bucuresti va organiza cea de-a XII-a editie a Targului Educatiei, primul pas spre admiterea 2011.

 

Liceenii care doresc sa afle toate informatiile legate de admiterea la facultatile Universitatii din Bucuresti pot afla noutatile privind oferta programelor de studiu pentru anul universitar 2011-2012, modalitatea de desfasurare a concursului de admitere, calendarul si actele necesare la inscriere.  Standurile facultatilor vor fi pregatite cu pliante, brosuri, dar si cu zeci de raspunsuri la toate intrebarile viitorilor studenti.

 

Cei care nu s-au hotarat inca sa-si petreaca anii studentiei la Universitatea din Bucuresti sunt invitati la prezentarile speciale organizate de facultati precum: Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Sociologie si Asistenta Sociala, Drept, Chimie sau Limbi si Literaturi Straine. Aici vor afla tot ce inseamna brandul UB, construit de-a lungul celor 147 de ani de existenta a institutiei: cea mai inalta calitate a serviciilor educationale si a activitatii de cercetare, mentinand standarde competitive, de nivel international, preocuparea continua pentru asigurarea calitatii, colaborare interdisciplinara, leadership si excelenta activitatii profesorilor si a absolventilor.

 

„De unsprezece ani, am reusit sa raspundem constant la nevoile liceenilor si nu numai, oferindu-le informatii indispensabile privind educatia lor, oportunitatile si facilitatile care li se ofera ca studenti ai Universitatii noastre. Prin intermediul Targului Educatiei, incercam sa-i ajutam sa-si aleaga facultatea care li se potriveste", a declarat prof. dr. Dana Marinescu, prorector Probleme sociale studentesti.

 

In coordonatele deja cunoscute, organizatorii Targului Educatiei au pregatit un program care cuprinde conferinte, dezbateri, sesiuni informative, consiliere gratuita, precum si  jocuri si concursuri, demonstratii sportive si mici momente artistice. La Targ, pe langa standurile facultatilor, se gasesc si reprezentanti ai birourilor si departamentelor Universitatii din Bucuresti, editurilor, institutelor culturale, asociatiilor studentesti si organizatiilor nonguvernamentale.

 

Timp de doua zile, Palatul Facultatii de Drept va fi gazda Targului Educatiei 2011, unde sunt asteptati peste 20.000 de vizitatori din toata tara. Intrarea este libera. Deschiderea oficiala a evenimentului va fi vineri, 15 aprilie, incepand cu ora 11.00. Inchiderea va avea loc sambata, 16 aprilie, la ora 18.00, dupa o serie de reprezentatii de muzica si dans.

 

Universitatea din Bucuresti

unibuc.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online