Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Termenul de inscriere pentru Anim'est 2011 se prelungeste!


Termenul de inscriere pentru Anim'est 2011 se prelungeste!Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 02.06.2011

Înscrierile pentru cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est, care va avea loc în perioada 7-16 octombrie 2011 la Bucureşti, au intrat în linie dreaptă: realizatorii de film de animaţie sunt invitaţi să îşi trimită filmele şi formularele pe adresa festivalului până pe data de 15 iunie 2011, inclusiv (data poştei). Filmele pot fi înscrise prin intermediul formularului electronic disponibil pe site-ul oficial al festivalului, www.animest.ro. Peste 700 de filme de scurt şi lungmetraj sau fost înscrise, până în acest moment, în preselecţia festivalului.

 

Termenul de înscriere se prelungeşte, aşadar, cu 14 zile, pentru a oferi şansa cât mai multor animatori să îşi înscrie scurt şi lungmetrajele în selecţia celui mai important festival de animaţie din România. Pe lângă secţiunile speciale dedicate celor mai recente filme de animaţie premiate la cele mai importante festivaluri de film de peste hotare, realizatorilor   consacraţi, cinematografiilor naţionale, studiourilor şi şcolilor de animaţie de prestigiu, programul Anim'estcuprinde, în acest an, cele şase secţiuni competitive de tradiţie: lung metraj internaţional, scurt metraj internaţional, videoclip & advertising, film studenţesc, film românesc, precum şiBalkanimation - competiţia dedicată filmelor produse în ţări din zona Balcanilor (Grecia, Bulgaria, Turcia, Albania, Slovenia, Croaţia, Serbia, Muntenegru, Bosnia-Herţegovina, Macedonia şi România).

 

Eligibile pentru selecţia Anim'est sunt toate filmele de animaţie, indiferent de tehnica de realizare, de tematică sau de ţara de provenienţă, produse după 1 ianuarie 2009, nu mai lungi de 50 de minute (în cazul scurt metrajelor) sau cu o durată mai mare de 50 de minute, pentru lung metraje. Peliculele înscrise în preselecţia competiţiei de film românesc trebuie să nu mai fi fost prezentate în nicio proiecţie pe teritoriul României.

 

Trofeul Anim'est va fi înmânat unui film din competiţia de scurt metraj internaţional. În afara trofeului, palmaresul festivalului mai cuprinde premii pentru cele mai bune filme din fiecare secţiune competitivă, oferite de juriile respectivelor secţiuni, precum şi menţiuni, premii speciale, acordate unor realizatori de către juriile festivalului, precum şi premii onorifice, acordate de Asociaţia ESTENEST.

 

Deţinătorul Trofeului Anim'est 2010 este filmul italian Big Bang Big Boom, scris şi regizat de animatorul şi artistul vizual italian Blu.

 

În 2010, la Anim'est au fost proiectate 511 filme de animaţie din toate colţurile lumii. Peste 18.000 de bucureşteni şi 1.500 de clujeni au luat parte la proiecţiile, workshop-urile şi masterclass-urile Anim'est în 2010. Câştigătorul Premiului pentru Cel mai bun Film Românesc, scurtmetrajul Matei, Matei, regizat de Cecilia Felméri, a fost primul film de nominalizat la Premiul Gopo pentru Cel mai bun scurt metraj - şi a fost prezentat şi premiat la numeroase festivaluri de film internaţionale. Grand Café, un alt titlu din selecţia anului trecut cu succes în festivalurile de film de peste hotare, i-a adus, de asemenea, realizatorului Bogdan Mihăilescu o nominalizare la Premiul Gopo - Tânără Speranţă.

 

Cea de-a şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est, organizat de Asociaţia ESTENEST, va avea loc în perioada 7-16 octombrie 2011 la Bucureşti. Pentru al cincilea an consecutiv, după ediţia bucureşteană, festivalul ajunge şi la Cluj-Napoca, în cadrul unui follow-up la Cinema Victoria, în perioada 21-23 octombrie 2011.

 

Membru al circuitului pan-european Cartoon din 2010, Anim'est este organizat cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi susţinut de Ogilvy.

 

Regulamentul complet poate fi consultat aici.

Formularul de înscriere electronic poate fi completat aici.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online