Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Themathstutor.com.au - metoda pentru a invata matematica eficient


Themathstutor.com.au - metoda pentru a invata matematica eficientCategorie : Comunicate > Educatie, arta
Informatie adaugata de : Pro Digital Media
publicat pe : 02.04.2014

Themathstutor.com.au este un site australian care oferă meditații la matematică sub forma unor lecții video. Stilul de predare este unul interesant, eficient și deloc plictisitor, fiind metoda prin care matematica are șansele să devină o materie accesibilă elevilor care au dificultăți în a o înțelege.

 

Matematica este una dintre cele mai dificile materii cu care elevii au de a face. Fiind o materie cursivă, unde fiecare lecție și noțiune trebuie să fie înțeleasă în profunzime pentru ca elevul să poată parcurge eficient materia, matematica a făcut, și încă face, multe „victime" prin rândul elevilor.

Factorul care a dus la faptul că matematica a devenit o materie aproape universal disprețuită este felul în care aceasta este predată. Este o situație nefericită, mai ales dacă ne gândim că matematica este una dintre materiile care dezvoltă gândirea logică - un instrument necesar fiecărui elev pe termen lung. Mai mult decât atât, cunoștințele solide de matematică au toate șansele să ofere oportunități crescute pe piața muncii. Cele două motive de mai sus sunt doar două dintre multele pentru care elevii trebuie să învețe matematica. Pentru a face acest lucru, elevii trebuie în primul rând să renunțe la idea fixată că matematica este dificilă, dacă nu chiar imposibil de învățat.

 

Părinții care văd cum copiii lor se chinuie la matematică, părinții care vor să își ajute copiii într-un mod eficient pot face acest lucru prin găsirea unui mod alternativ de predare a matematicii. O astfel de modalitate este themathstutor.com.au. Site-ul conține lecții video de matematică pentru elevii aflați în anii 7-12 de studiu, toate lecțiile fiind predate de profesorul Sari Awwad. Sari Awwad este un profesor de matematică cu peste 10 ani de experiență care a reușit prin talent, entuziasm, pasiune și determinare să mulțumească mii de elevi și părinți ce-și pierduseră orice speranță în ceea ce privește matematica.

 

Site-ul themathstutor.com.au a fost creat după ce centrul de tutoriat a lui Sari s-a confruntat cu problema unei liste tot mai lungi de așteptare. Din dorința de a face lecțiile sale de matematică disponibile unui număr cât mai mare de elevi, Sari Awwad a creat acest site. Lecțiile de mate sunt, astfel, disponibile oricui, tot ceea ce are nevoie un elev fiind conexiune la internet.

Spre deosebire de metodele tradiționale de predare a matematicii, Sari Awwad folosește o metodă diferită. Lecțiile sunt alcătuite dintr-o parte de predare, urmată de oferire unor exemple concrete și nu abstracte prin care elevul că poată înțelege cât mai clar noțiunea explicată, și de rezolvarea unor probleme. Instrucțiunile sunt simple și concise, fiind acompaniate mereu de exemple vizuale prin care elevul să-i fie captată atenția cât mai bine. O lecție durează între 8 și 18 minute, timp suficient pentru Sari să ofere explicații cât mai concise și clare.

 

Site-ul nu este rezervat doar userilor australieni, putând să fie accesat și folosit de o audiență internațională. Nu doar elevii pot să folosească acest site, ci și părinții ce vor să își ajute copii la teme, profesorii, meditatorii de matematică sau chiar studenții care au uitat noțiune de matematică de care au nevoie la facultate. Themathstutor.com.au și-a propus să facă matematica accesibilă oricui prin metode interesante și atrăgătoare de predare. Folosirea acestui site poartă garanția dobândirii unor cunoștințe valoroase de matematică pentru elevi, părinți, studenți, profesori sau meditatori.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
book Vizita in Muntii Apuseni
book Cabinet avocatură Sibiu
book Reduceri la bicicletele fitness marca InSPORTline
book Funerare Rainbow - Servicii profesionale de toaletare si cosmetizare a decedatilor.
book Priceperea si maiestria specialistilor din cadrul firmelor de pompe funebre
book Baloane cu heliu
book Baloane Personalizate
book Baloane colorate
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online