Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Transmisiune in direct la Opera Nationala Bucuresti: Gala de redeschidere a Teatrului Bolsoi din Moscova, cu participarea sopranei Angela Gheorghiu


Transmisiune in direct la Opera Nationala Bucuresti: Gala de redeschidere a Teatrului Bolsoi din Moscova, cu participarea sopranei Angela GheorghiuCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 11.10.2011

Opera Naţională Bucureşti a iniţiat la finalul lunii septembrie un program de transmisiuni în direct ale unor montări de succes aparţinând celor mai importante teatre lirice din lume. Publicul meloman are în acest fel posibilitatea unică de a lua parte la spectacole extraordinare şi de a admira - în condiţii de difuzare de înaltă calitate - pe câţiva dintre cei mai valoroşi artişti ai lumii.

 

Cea de-a treia transmisiune, programată în data de 28 octombrie, va transforma publicul român într-un martor al unui eveniment de o deosebită importanţă în lumea artistică internaţională: gala de redeschidere a Teatrului Mare din Moscova - Bolşoi, după un proiect impresionant de refacere şi modernizare, început în anul 2005. La manifestare va participa inclusiv preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, care a supravegheat derularea întregului proiect. În țară, evenimentul poate fi urmărit în direct la Timișoara - Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Eugen Todoran" și Sibiu - Centrul Cultural Habitus din Piața Mică.

 

Pentru spectatorii români, gala va însemna şi reîntâlnirea cu Angela Gheorghiu, celebra soprană de origine română, invitată de onoare a evenimentului. Angela Gheorghiu a cântat în prezenţa preşedintelui american Barack Obama în decembrie 2009 la Gala Kennedy Center Hounors (Washington), pentru a o onora pe mezzo-soprana de origine americană Grace Bumbry.

 

Printre alţi invitaţi de marcă ai galei de la Bolșoi se numără: Placido Domingo, Natalie Dessay şi Dmitri Hvorostovski. Evenimentul îşi propune să reconstituie istoria impresionantă a instituţiei înfiinţate în 1776 (care funcţionează în actuala clădire din 1824), programul serii reunind astfel un montaj cu imagini ce prezintă reconstrucţia clădirii, o paradă a decorurilor realizate de mari scenografi ai teatrului, fragmente cunoscute din spectacole de operă sau de balet. Gala se va încheia cu o paradă care prezintă întreaga companie a teatrului. Regia manifestării este semnată de Dmitri Ceniakov, iar conducerea muzicală a evenimentului îi aparţine lui Vassili Sinaiski. Vor participa soliştii, compania de balet şi orchestra Teatrului Bolşoi.

 

Ora de începere a transmisiunii în România este 17.00. Preţul biletului este de 45 ron. Biletele se pot achiziţiona la Casa de bilete a ONB, de luni până duminică, între orele 9.00 - 13.00 şi 15.00 - 19.00 sau online, pe site-ul oficial al instituţiei: www.operanb.ro.

 

Evenimentul este realizat cu sprijinul Asociaţiei „Friends of Opera".

 

Seria transmisiunilor în direct care vor fi organizate la Opera Naţională Bucureşti va continua cu spectacole realizate pe scena câtorva dintre cele  mai importante teatre lirice din lume, ca Teatro Real - Madrid, Gran Teatre del Liceu - Barcelona, Arena di Verona, Scala din Milano ş.a.. 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online