Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Valoris Center intra pe piata de training


Valoris Center intra pe piata de trainingCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 25.01.2012

Valoris Center, companie care ofera intreaga paleta de servicii asociate activitatii de Contact Center, intra pe piata de training cu programe personalizate care abordeaza principalele teme din domeniul dezvoltarii si mentinerii relatiilor eficiente cu clientii.

 

"In ultimii ani am facut investitii importante in formarea profesionala a angajatilor. Investitiile s-au materializat in facilitati complete pentru sustinerea programelor de training, formatori certificati si colaborari cu cele mai mari firme de training de pe piata. Programele noastre au fost in permanenta dezvoltate si imbunatatite, astfel incat sa asigure un nivel ridicat al serviciilor si sa fie in acord cu misiunea Valoris, aceea de a oferi excelenta in domeniul relatiilor cu clientii. Actiunea este menita sa sprijine strategia de consolidare si diversificare a serviciilor oferite clientilor nostri." Cristina Man, Director General, Valoris Center.

 

Trainingurile oferite de Valoris: „Comunicare eficienta", „Vanzarea prin telefon" si „Grija fata de client" sunt construite in primul rand in baza experientei pe care Valoris a acumulat-o in aceste domenii si dupa o indelungata documentare si testare a fundamentelor teoretice.

 

„Sugestia de a adauga programele de training gamei de servicii oferite a venit din partea unuia din cei mai importanti clienti ai nostri, care a apreciat modul in care desfasuram programele de formare profesionala pentru angajatii Valoris si a dorit sa livram un program similar pentru angajatii sai. Dorinta noastra este sa aducem in piata de training un set nou de programe, care se disting prin accesibilitate, adaptabilitate, claritate si rezultate masurabile dovedite. Experienta de peste cinci ani pe piata de Contact Center ne-a ajutat sa adunam o serie semnificativa de informatii care ajuta la eficientizarea practicilor ce tin de interactiunea cu clientii." Dragos Iliescu, Training & Development Manager, Valoris Center.

 

Pentru detalii referitoare la cele trei programe de training, va invitam sa accesati website-ul companiei: http://www.valoris.ro/servicii/programe-de-training/.  Aici puteti obtine mai multe informatii si aveti posibilitatea sa interactionati cu specialistii Valoris.

 

Despre VALORIS

Suntem o companie cu capital 100% romanesc, care ofera servicii profesionale de call center. Construim si dezvoltam servicii de incredere, competitive si profesionale de Contact Center (Inbound si Outbound). Experienta dovedita, serviciile de calitate, responsabilitatea si profesionalismul sunt atuurile noastre. Principala preocupare este clientul, iar rezultatele pe care le aducem sunt: optimizarea costurilor, cresterea vanzarilor, fidelizarea clientilor, o imbunatatire aimaginii pe piata prin promovarea unei atitudini orientata spre client, intr-un cuvant excelenta in relatiile cu clientii. Printre clientii Valoris se numara companii de top din domeniile: financiar-bancar, leasing, auto, retail, IT, telecom, energie s.a.

 

Office:+40 21.529.99.29

Fax:   +40 21.255.00.03

contact@valoris.ro
www.valoris.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online