Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Vernisajul expozitiei ''Chile. Dincolo de peisaj''


Vernisajul expozitiei ''Chile. Dincolo de peisaj''Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 07.04.2011

igloo media va invita miercuri, 13 aprilie, ora 19.30 la vernisajul expozitiei "Chile. Dincolo de peisaj", care va avea loc la Muzeul National de Arta Contemporana (MNAC), intrarea dinspre Calea 13 Septembrie.

 

MNAC, 13.04.2011 - 17.05.2011

Vernisaj: miercuri, 13 aprilie, 19h30

 

Pe langa proiectele de arhitectura in peisaje dramatice, extreme, care si-au castigat locul, prin spectaculozitate, pe copertele a numeroase reviste de profil, ultimii 20 de ani au scos in evidenta in Chile si o generatie deosebita de arhitecti, preocupati de explorarea a noi teritorii si interfete intre arhitectura, arte si tehnologie.

 

Abordarea coerenta a dezvoltarii urbane dupa schimbarile politice din 1989 (similare celor din Romania), incurajarea calitatii in arhitectura de catre administratie, demersul de a construi un discurs articulat al memoriei colective, precum si organizarea a multe competitii publice pentru cladiri cu functiuni diverse au construit un mediu propice pentru aparitia unor proiecte arhitecturale valoroase si inovative.

 

Arhitectul Christian Beros, curator al expozitiei, a selectat 12 proiecte atat din mediul public, cat si din cel privat pentru a ilustra modul in care s-a schimbat in perioada recenta imaginea oraselor chiliene, imbunatatind viata comunitatilor locale. Credem ca prezentarea unor astfel de proiecte poate juca rol de declansator, intr-o prima faza la nivelul arhitectilor, pentru elaborarea unor strategii si proiecte similare in Romania.

 

Proiectele din expozitie sunt semnate de: Emilio Marin, Alejandro Aravena, Elemental, Andres Schulz, Juan Antonio Bustos, Gustavo Torres, Cristian Undurraga, Supersudaka, Estudio America, Bebin & Saxton Architects, Veronica Arcos, Lateral.

Organizatori: Space Syntax Romania si igloo media
Parteneri: MNAC, Ordinul Arhitectilor din Romania, Vin Chile
Parteneri media: igloohabitat&arhitectura, zeppelin, arhitext

 

Despre igloo media

 

Editura igloo media a fost infiintata n 2001. In prezent, ea este una dintre putinele companii editoriale din tara specializate in publicarea cartilor de arhitectura, design interior si patrimoniu. Prin programul sau editorial, igloo media isi propune sa contribuie la conturarea unui spatiu public coerent, prezentand exemple locale, dar si din strainatate.

 

Misiunea sa a ramas, inca de la nceput, ridicarea standardelor culturii vizuale intr-o societate care isi cauta inca reperele in domeniul arhitecturii si al politicilor urbane.

 

igloo media numara in prezent sapte serii editoriale, pe care le diversifica de la an la an. Cel mai cunoscut produs este revista lunara igloohabitat&arhitectura, situata la interferenta unor interese dintre cele mai variate: arhitectura, design, patrimoniu, cultura urbana, arta contemporana.

 

Publicatiile igloo media, tratand subiecte legate de arhitectura, design, patrimoniu si habitat stau marturie pentru faptul ca fiecare gest de natura culturala trebuie sa fie insotit de un discurs coerent. In spiritul acestei convingeri, igloo media isi propune sa creeze un spatiu al dialogului intre specialisti si marele public.

 

tel.: 021.313.41.18

fax.: 021.313.41.18
adresa: str. Brezoianu nr.4, BucureSti S5, cod 050023
office@igloo.ro
http://www.igloo.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online