Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Voluntariatul in strainatate, mai accesibil tinerilor romani prin AIESEC Bucuresti


Categorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 26.07.2011

Inscrierile pentru programul global de dezvoltare a comunitatii oferit de AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii de tineri din lume, sunt deschise pana pe 28 iulie 2011 pe www.aiesecbucharest.ro.

 

"Ce parere ai despre o vacanta de toamna?" este propunerea pe care AIESEC Bucuresti o lanseaza studentilor ce vor sa isi testeze limitele si sa se dezvolte intr-un cadru multicultural, contribuind in acelasi timp la dezvoltarea societatii. Stagiile din cadrul acestui program presupun un minim de 6 saptamani de munca la un proiect AIESEC sau la un alt ONG din una dintre cele 107 tari si teritorii in care AIESEC activeaza. De asemenea, ele reprezinta excelente oportunitati pentru a lega noi prietenii, a calatori peste hotare si mai ales pentru dezvoltare personala si profesionala.

 

In cadrul acestui tip de internship tinerii selectati in urma procesului de recrutare vor avea ocazia sa colaboreze cu ONG-uri, fundaţii şi institute culturale, sau se pot implica în proiecte sociale care au teme precum:  drepturile copilului, probleme de mediu sau educatie aparute in unele tari.O buna cunoastere a limbii engleze este necesara.

 

Procesul de recrutare consta in urmatoarele etape: completarea unui formular online pana pe 28 iulie 2011, doua interviuri: unul de grup si unul individual, o perioada de inductie de o saptamana si un interviu final. Odata admis, participantului la program i se va da oferi acces la platforma online pe care poate vizualiza ofertele de stagii si suport pentru a o identifica pe cea mai potrivita. In plus, in tara de destinatie va beneficia de cazare gratuita, petreceri de intampinare si ajutor pentru a se acomoda, iar la revenirea in tara se poate integra in AIESEC Bucuresti.

 

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 13 orase.

 

Programul global de dezvoltare a comunitatii al AIESEC este modalitatea prin care anual 300 de tineri romani au parte de experiente memorabile, facand voluntariat peste hotare. Aceasta practica, deja bine inradacinata in tari precum SUA, contribuie la dezvoltarea personala si la formarea unei gandiri globale si reprezinta un plus pentru orice CV.

 

Cei interesati de acest program sunt invitati sa se inscrie pe site-ul organizatiei, www.aiesecbucharest.ro, pana pe 28 iulie.

 

Gabriela Vladescu

Public Relations Team Member

+40742551030


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online