Informatii comunicate

COMUNICATE

 

jmEvents anunta: Germania este urmatoarea destinatie pentru EUROPAfest Tour


jmEvents anunta: Germania este urmatoarea destinatie pentru EUROPAfest TourCategorie : Comunicate > Educatie, arta
publicat pe : 03.11.2011

jmEvents, brand recunoscut international in organizare de evenimente si concerte, anunta continuarea concertelor PROMS Jazz & Classic in cadrul EUROPAfest Tour. In 2011, turneul european a entuziasmat publicul din Italia, Franta, Moldova, Romania si se va incheia in noiembrie in Germania.

 

Ultimele doua reprezentatii din cadrul EUROPAfest Tour au avut loc la Chisinau, Teatrul National "Mihai Eminescu" si Bucuresti, Hard Rock Café. Fiecare spatiu s-a dovedit neincapator pentru un public cucerit de interpretarile surprinzatoare, care a aplaudat prelung fiecare piesa, fiecare solo de jazz sau de clasic. Intre artistii europeni de pe scena si audienta s-a dezvoltat o comunicare intr-un crescendo emotionant, astfel incat la final publicul aplauda in picioare, cerand cu insistenta revenirea artistilor pe scena. Atmosfera, muzica de calitate, public entuziast - acestea sunt caracteristicile unui concert marca PROMS Jazz & Classic.

 

PROMS Jazz & Classic este o productie muzicala care iese din tiparele cunoscute. Concertul prezinta reinterpretari ale unor piese celebre in stil fusion jazz-clasic. In repertoriu se regasesc piese precum "Route 66", "Eleanor Rigby", "Perfect Day", "Pour una Cabeza", "Don't Get Around Much Anymore", "Need Your Love So Bad" "One Note Samba", "Jamaica Farewell" si multe alte surprize. Conceptul PROMS Jazz & Classic este inedit, trecerea de la tango la blues si de la jazz la pop realizandu-se cu naturalete, virtuozitate si talent pe acordurile imbinate ale instrumentelor de jazz si clasic.

 

In opinia lui Luigi Gageos, producatorul PROMS Jazz & Classic: "Cel mai greu in acest proiect a fost sa reusim imbinarea a doua mentalitati diferite, evolutia muzicienilor de clasic fiind caracterizata prin precizie si rigurozitate, iar a celor de jazz de libertate si improvizatie, dar rezultatul este cu siguranta un fusion spectaculos. Trebuie sa fii intre spectatori o singura data pentru a te indragosti iremediabil de acest concept."

 

Fiecare dintre membrii Orchestrei PROMS Jazz & Classic este o prezenta cunoscuta a scenelor internationale, evoluand fie ca solist de jazz, de clasic sau in orchestre de prestigiu. Liderul artistic al PROMS - Jazz & Classic este pianistul britanic de jazz Wayne Brown.

 

In perioada 2008 - 2010 au avut loc peste 40 concerte in 9 tari: Franta, Austria, Italia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Germania, Moldova si Romania. In 2011, EUROPAfest Tour prezinta PROMS Jazz & Classic in Romania, Germania, Italia, Franta si Moldova, cu suportul Programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene.

 

Informatii suplimentare:

0740.759.566 | office@jmEvents.ro | www.jmEvents.ro 

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

 

Bogdana Horatiu

office@jmevents.ro
www.jmEvents.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Art Gift anunta ca va oferi donatii Spitalului de Boli Infectioase ”Victor Babes” la fiecare lucrare de arta vanduta
book Citate despre copii cu sfaturi grozave
book Cristian Mandeal deschide stagiunea la Filarmonica din Brasov
book Cursuri calificare Oradea - succes garantat
book Trusa de geometrie este cel mai iubit instrument educational de catre toti copiii !
book Jucarii pentru dezvoltarea corespunzatoare a copiilor pe care le poti achizitiona de la Bekid.ro
book Muzica de nunta – nunta ta, distractia noastra!
book Muzica de petrecere: talent, seriozitate, interes, pe scurt un succes pentru tine!
book Formatie nunta – cea mai potrivita alegere!
book Formatia nunta Bucuresti – distractie la maximum !
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online