Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Millennium Bank lanseaza un depozit care rasplateste clientii cu pana la 300 de lei


Millennium Bank lanseaza un depozit care rasplateste clientii cu pana la 300 de leiCategorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 02.04.2013

Millennium Bank lansează Depozitul cu Extra Beneficii care răsplăteşte clienţii cu un bonus de până la 300 de lei pentru produsele suplimentare achiziţionate.

 

Depozitul este disponibil în lei pentru fondurile noi şi oferă o dobândă anuală de 6,5% pe o perioadă de trei luni, care îl plasează printre cele mai avantajoase produse de economisire pe termen scurt de pe piaţă. Această campanie promoţională, denumită „Fii chibzuit cu economiile tale", se desfăşoară în perioada 1 aprilie-30 iunie 2013 şi se adresează atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi.

 

Clienţii noi care îşi deschid un Depozit cu Extra Beneficii primesc până la 300 de lei bonus pentru produsele suplimentare pe care le achiziţionează pe perioada campaniei. Pentru deschiderea unui Cont de salariu sau de pensie şi pentru încasarea respectivelor venituri, clienţii sunt răsplătiţi cu un bonus de 100 de lei, la fel ca în cazul contractării unui card de credit. Pentru achiziţionarea unui descoperit de cont, aceştia primesc un bonus de 50 de lei, la fel ca în cazul în care recomandă un client nou care îşi deschide un Cont de salariu/ pensie sau un Depozit cu Extra Beneficii. Pentru clienţii existenţi, valoarea maximă a bonusului poate ajunge până la 200 de lei, pentru contractarea unui card de credit, a unui descoperit de cont şi pentru recomandarea unui nou client.

 

Depozitul cu Extra Beneficii permite denunţarea în avans fără pierderea totală a dobânzii, banca oferind clienţilor 50% din dobânda calculată până la momentul denunţării în avans. Depozitul poate fi deschis în sucursale şi prin intermediul serviciului Call Center.

Regulamentul campaniei este disponibil pe www.millenniumbank.ro şi în sucursale.

 

 Persoană de contact

Oana Anghel - PR Manager, Millennium Bank

oanghel@millenniumbank.ro

Telefon: +40 21 308 1569         

Mobil: +40 730 500 456


Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

 

Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia - atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Grecia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2012, active totale în valoare de 90 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de 1.700 de unităţi şi peste 20.000 de angajaţi.

 

Grupul oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţia clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa.

Millennium bcp pune accentul pe crearea de valoare pe pieţele alese pe baza unui profil de risc controlat şi a potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online