Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Millennium Bank lanseaza un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala care incepe de la 8%


Millennium Bank lanseaza un depozit in lei pe trei luni cu dobanda anuala care incepe de la 8%Categorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 04.03.2013

Clienţii Millennium Bank pot beneficia acum de un depozit promoţional în lei pe trei luni a cărui dobândă anuală începe de la 8% pentru prima lună. Dobânda medie a noului „Depozit Chibzuit" este de 6,03% pe an pentru perioada de trei luni, ceea ce plasează acest depozit printre cele mai bune oferte de pe piaţă pentru economisirea pe termen scurt.

 

Depozitul Chibzuit va fi disponibil pentru fondurile noi până pe 31 martie 2013 în toate sucursalele Millennium Bank şi poate fi constituit şi prin intermediul serviciului Call Center. Banca nu percepe comision pentru deschiderea şi administrarea depozitului, iar suma minimă pentru deschidere este de 2.000 de lei. În cazul denunţării în avans, clienţii primesc 50% din dobânda acumulată până la acel moment.

 

Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank include, printre altele, Depozitul Ascendent cu dobândă progresivă, care ajunge la 10% pe an în a şasea lună, contul de economii pentru copii „Să Creşti Mare", cu dobândă anuală de 5%, precum şi Pachetul Dual, un instrument de economisire şi investiţii alcătuit dintr-un depozit în lei pe trei luni cu dobândă anuală de 10% şi un fond de investiţii cu risc moderat.

 

Banca oferă dobânzi mai mari cu 0,25 puncte procentuale pentru depozitele la termen în lei deschise prin serviciul Internet Banking, ajungând la 6% pe an. Depozitele la termen în euro deschise prin Internet Banking beneficiază de un bonus de 0,15 puncte la dobândă, ajungând până la 3,65% pe an.

 

Persoană de contact

Oana Anghel - PR Manager, Millennium Bank

Telefon: +40 21 308 1569         

Mobil: +40 730 500 456

 

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2012, active totale în valoare de 90 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Grupul Millennium bcp are o reţea de 1.700 de unităţi şi peste 20.000 de angajaţi.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Macao, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Ferestre si usi din lemn stratificat
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online