Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Millennium Bank ofera consultanta online pentru refinantare


Millennium Bank ofera consultanta online pentru refinantareCategorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 03.05.2011

Millennium Bank oferă consultanţă online pentru identificarea opţiunilor de refinanţare potrivite pentru diferite tipuri de nevoi ale clienţilor.

 

Banca a lansat un site dedicat, www.creditrefinantare.ro, o aplicaţie dezvoltată pe baza a trei profiluri de client şi tipuri de nevoi financiare diferite, care permite realizarea de simulări pentru un credit de refinanţare Millennium Bank. După ce selectează una dintre cele trei opţiuni - reducerea ratei lunare, economisirea de bani prin menţinerea ratei lunare la acelaşi nivel sau reducerea perioadei creditului -, utilizatorii site-ului completează informaţiile despre creditele pe care le au în prezent, iar aplicaţia furnizează exemple de calcul.

 

Platforma oferă o perspectivă nouă şi diferită asupra refinanţării. Ea nu funcţionează doar ca un instrument pentru calcularea ratei lunare obţinute în urma refinanţării, ci şi ajută utilizatorul să descopere avantajul economisirii sumei obţinute prin refinanţare. Diferenţa lunară câştigată în urma refinanţării poate fi păstrată într-un cont de economii, iar suma astfel strânsă poate fi folosită periodic pentru a achita anticipat creditul de refinanţare. În acest fel, clientul poate face economii semnificative, reducând dobânda totală pe care o achită pentru credit, iar calculatorul pus la dispoziţie pe site oferă asemenea simulări.

 

„Acest instrument este un prim pas pentru clienţii care sunt interesaţi să-şi refinanţeze creditele şi vor să-şi facă o idee despre beneficiile pe care le pot obţine. În plus, el oferă elemente de bază de educaţie financiară, familiarizându-i cu ideea de planificare financiară", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

 

Oferta de refinanţare a Millennium Bank include trei produse, fiecare dintre ele având caracteristici care răspund unor nevoi specifice ale clienţilor. Creditul Ipotecar se adresează clienţilor care doresc să refinanţeze un alt credit ipotecar pentru a reduce rata lunară, Creditul de Nevoi Personale cu Ipotecă standard poate refinanţa orice tip de credit pentru cumularea datoriilor într-o singură rată lunară, iar Creditul de Nevoi Personale cu Ipotecă pentru Refinanţare permite clienţilor să refinanţeze un alt credit ipotecar şi, în plus, să obţină o sumă de bani suplimentară pe care o pot folosi fie pentru refinanţarea altor datorii, fie pentru nevoi personale, care nu trebuie justificate.

 

Millennium Bank

 

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

 

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2010, active totale în valoare de peste 100 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

 

Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.000 de angajaţi în total. Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

 

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.

 

Persoană de contact:

Oana Anghel - PR Manager, Millennium Bank
Telefon: +40 21 308 1569
Mobil: +40 730 500 456

www.millenniumbank.ro


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online