Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Millennium Bank ofera pana la 6,5% dobanda anuala pentru un depozit in lei pe trei luni


Categorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 02.07.2013

Clienţii Millennium Bank pot beneficia de noul Depozit Chibzuit de Vacanţă, care oferă una dintre cele mai avantajoase dobânzi de pe piaţă, de până la 6,5% pe an, în funcţie de suma economisită şi de opţiunea clientului de a reînnoi depozitul. Acest produs de economisire este disponibil în lei pentru fonduri noi, pentru toţi clienţii - atât noi, cât şi existenţi - şi poate fi constituit pe o perioadă de trei luni.

 

Depozitul Chibzuit de Vacanţă va fi disponibil până pe 30 septembrie 2013 şi poate fi deschis atât în sucursalele Millennium Bank, cât şi prin intermediul serviciului Call Center. Deschiderea şi administrarea depozitului sunt gratuite, iar suma minimă este de 2.000 de lei.

 

Portofoliul de produse de economisire al Millennium Bank include, printre altele, Depozitul Ascendent cu dobândă progresivă, care ajunge la 10% pe an în a şasea lună, Contul de economii pentru copii cu dobândă anuală de 5%, precum şi Pachetul Dual, un instrument de economisire şi investiţii alcătuit dintr-un depozit în lei pe trei luni cu dobândă anuală de 10% şi un fond de investiţii cu risc moderat.

 

Banca oferă dobânzi mai mari pentru depozitele la termen în lei şi în euro deschise prin intermediul serviciului Internet Banking. Bonusul este de 0,25 pp sau de 0,15 pp, în funcţie de moneda şi de perioada depozitului, iar dobânzile ajung la 5,25% pe an pentru lei şi la 3,40% pe an pentru euro. 

 

Persoană de contact

Oana Anghel - PR Manager, Millennium Bank

oanghel@millenniumbank.ro

Telefon: +40 21 308 1569         

Mobil: +40 730 500 456

 

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia - atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Grecia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în martie 2013, active totale în valoare de 90 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de 1.700 de unităţi şi peste 20.000 de angajaţi.

Grupul oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţia clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa.

Millennium bcp pune accentul pe crearea de valoare pe pieţele alese pe baza unui profil de risc controlat şi a potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online