Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Millennium Bank refinanteaza carduri de credit si overdrafturi la o dobanda sub jumatate din media pietei de carduri de credit


Categorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 03.04.2012

Clienţii Millennium Bank îşi pot refinanţa cardurile de credit şi overdrafturile la o dobândă de numai 12% pe an, adică sub jumătate din media pieţei de carduri de credit*, accesând cardul de credit al băncii cu noua opţiune de refinanţare. Când solicită noul card de credit, clienţii îşi pot activa opţiunea de a refinanţa un card de credit vechi sau un overdraft, folosind funcţionalitatea Plan de rate. Ei îşi pot alege şi numărul de rate lunare, care variază între trei şi 30. Dobânda anuală de 12% reduce semnificativ suma totală de rambursat băncii pentru limita folosită.

 

De exemplu, în cazul unui card de credit de pe care s-a folosit suma de 3.000 de lei şi care are o dobândă anuală de 25% (o dobândă medie pe piaţa cardurilor de credit*), dacă un client plăteşte lunar suma minimă de 5%, atunci acesta va achita integral creditul în 113 luni, iar dobânda totală pentru această perioadă va fi de 1.900 de lei, care se adaugă la suma folosită iniţial. Folosind cardul de credit Millennium Bank, clientul îşi poate refinanţa suma de 3.000 de lei, folosită de pe vechiul card de credit, în maximum 30 de rate egale, cu o dobândă fixă de 12%. Astfel, rata lunară va fi de 116,24 lei, iar dobânda totală plătită în cele 30 de luni va fi de 487 de lei, cu 75% mai puţin decât în cazul anterior.

 

După acoperirea integrală a sumei corespunzând vechiului card de credit sau overdraft, clienţii pot folosi suma suplimentară disponibilă pe cardul de credit Millennium Bank după bunul plac. În plus, pe măsură ce clienţii rambursează suma folosită pentru refinanţare, limita disponibilă pe noul card de credit creşte.

 

Millennium Bank a lansat recent programul „Fă-ţi colegi de Bancă!", care răsplăteşte cu un bonus de 50 de lei posesorii de carduri de credit ce recomandă clienţi noi pentru cardul de credit. Persoana recomandată primeşte, de asemenea, un bonus de 50 de lei după ce efectuează o tranzacţie cu noul card de credit în primele trei luni de la emitere.

 

Printre beneficiile cardurilor de credit ale băncii se află şi Planul de Rate cu Dobândă Zero pentru cumpărăturile efectuate la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianţi din 200 de ţări care acceptă plăţi cu cardurile Visa, ceea ce reprezintă o premieră pentru piaţa din România. Clienţii Millennium Bank primesc şi reduceri de până la 30% la plăţile efectuate cu cardurile de debit sau de credit în reţeaua de comercianţi parteneri ai băncii, prin Programul Discount.

* conform unui studiu al competiţiei efectuat de Millennium Bank

 

Persoană de contact

Oana Anghel - PR Manager, Millennium Bank

oanghel@millenniumbank.ro

Telefon: +40 21 308 1569             

Mobil: +40 730 500 456

 

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

 

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2011, active totale în valoare de 93,5 miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

 

Grupul Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.500 de angajaţi.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Macao, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online