Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Pensionarii isi pot incasa pensia prin Millennium Bank, fara costuri


Categorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 11.03.2013

Pensionarii îşi pot încasa acum pensia lunară într-un cont curent deschis la Millennium Bank, fără costuri. Noul Cont de Pensie lansat de bancă oferă acces gratuit la fonduri atât prin intermediul cardului de debit Visa Electron, cât şi prin serviciile Internet Banking şi Call Center. Banca nu solicită o sumă minimă pentru deschiderea contului.

 

Persoanele care deţin un Cont de Pensie beneficiază de zero comision de administrare lunară, zero comision pentru emiterea şi administrarea cardului de debit în primul an, retrageri gratuite de la bancomatele Millennium Bank şi zero comision de administrare pentru serviciile Internet Banking şi Call Center. Interogările de sold la bancomatele Millennium Bank sunt de asemenea gratuite.

 

De asemena, clienţii care au un Cont de Pensie primesc reduceri de până la 30% când folosesc cardul ataşat contului pentru a plăti bunuri şi servicii la comercianţii parteneri ai băncii, prin intermediul Programului Discount. Reţeaua de parteneri ai băncii este alcătuită din aproximativ 130 de comercianţi cu 300 de unităţi în toată ţara şi acoperă domenii variate: servicii medicale, produse pentru casă şi grădină, turism, restaurante, centre de sănătate, produse electronice, magazine etc.

 

În plus, banca nu percepe comision pentru plăţile efectuate prin Internet Banking în valoare de până la 200 de lei (se percepe numai comisionul TransFond), încurajând astfel achitarea facturilor la utilităţi prin mijloace rapide şi convenabile.

 

Persoană de contact

Oana Anghel - PR Manager, Millennium Bank

oanghel@millenniumbank.ro

Telefon: +40 21 308 1569         

Mobil: +40 730 500 456

www.millenniumbank.ro

 

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este cea mai mare bancă privată din Portugalia şi are o poziţie dominantă pe piaţa financiară din Portugalia - atât în ceea ce priveşte cota de piaţă, cât şi reţeaua de distribuţie. Este şi o instituţie de referinţă în Europa şi Africa, prin operaţiunile sale din Polonia, Grecia, Mozambic, Angola, România şi Elveţia. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Fondat în 1985, grupul Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2012, active totale în valoare de 90 de miliarde de euro. Grupul este inclus în importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de 1.700 de unităţi şi peste 20.000 de angajaţi.

Grupul oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţia clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa.

Millennium bcp pune accentul pe crearea de valoare pe pieţele alese pe baza unui profil de risc controlat şi a potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online