Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Premii consistente pentru promovarea contului curent de la Millennium Bank care nu necesita nicio vizita la banca


Premii consistente pentru promovarea contului curent de la Millennium Bank care nu necesita nicio vizita la bancaCategorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 16.05.2011

Millennium Bank a lansat un concurs cu premii consistente pentru a promova recent lansatul e-Cont, primul cont curent din România pentru a cărui deschidere nu este necesară nicio vizită la bancă.

 

Inspirat din principalul avantaj al produsului e-Cont, şi anume posibilitatea clientului de a beneficia de produse şi servicii bancare fără a fi nevoit să plece de acasă sau de la birou, concursul premiază cele mai ingenioase idei de a face în interior activităţi care, în mod obişnut, presupun deplasarea în exterior. Cele mai bune filme/fotografii care ilustrează astfel de idei vor fi premiate cu o maşină Mini One, un scuter Vespa, o bicicletă BMW şi 200 de euro săptămânal. Detalii suplimentare şi regulamentul oficial al concursului sunt disponibile pe www.millenniumbank.ro, pe site-ul concursului, www.primul-e-cont.ro, precum şi pe Facebook.

 

Această campanie online interactivă de promovare a produsului e-Cont a debutat cu o etapă de teasing, care a anunţat descoperirea unui nou stadiu al evoluţiei omului, Homo Indooris, caracterizat prin petrecerea celei mai mari părţi a timpului în interior şi întotdeauna în apropierea unui dispozitiv electronic. Testul de pe site-ul www.homoindooris.ro a arătat că 86% din vizitatorii care au completat chestionarul fac parte din sub-specia Homo indooris peacasus, adică îşi petrec cea mai mare parte a timpului acasă, în timp de 9% din ei sunt Homo indooris professionalis, petrecându-şi cea mai mare parte a timpului la birou. Doar 5% din vizitatorii site-ului s-au dovedit a fi Homo pafaristus, sub-specie care petrece mai mult timp în exterior.

 

„Millennium Bank a lansat un produs inovator pe piaţa locală, iar comunicarea acestuia trebuia să respecte şi ea valoarea originalului. Cu sprijinul colegilor de la agenţia de comunicare online Pukka, am încercat să ne adresăm în mod creativ publicului ţintă - specia Homo Indooris - luând în considerare toate obiceiurile, nevoile şi specificităţile stilului său de viaţă. Peste 14.000 de persoane au vizitat site-ul campaniei în cele două săptămâni ale etapei de teasing şi peste 4.000 şi-au făcut testul pentru a afla dacă sunt Homo Indooris. Concursul şi premiile care pot fi câştigate în cadrul campaniei lansate reflectă conceptul e-Cont: oferă valoare semnificativă fără a implica însă nevoia de deplasare", spune Cristina Bold, Director Comunicare, Millennium Bank.

 

Millennium Bank a marcat o premieră pe piaţa din România prin lansarea e-Cont, contul curent pentru a cărui deschidere nu este necesară nicio vizită la bancă. Pachetul e-Cont este gratuit şi conţine un cont curent în lei, card de debit Visa Electron, serviciile Internet Banking şi Call Center. Contul poate fi deschis prin completarea unui formular online, iar toată comunicarea necesară dintre bancă şi client este apoi realizată prin telefon şi prin curier. Clientul primeşte prin curier toate documentele necesare şi apoi îi înapoiază curierului contractul semnat pentru a fi livrat băncii.

 

Beneficiile unui e-Cont mai includ zero comision pentru administrarea contului curent în lei şi pentru retragerile de numerar la bancomatele Millennium Bank, zero comision de administrare pentru card în primul an de folosire, acces şi administrare fără costuri pentru serviciile Internet Banking şi Call Center.

 

Persoană de contact

Oana Anghel - PR Manager, Millennium Bank

Telefon: +40 21 308 1569             

Mobil: +40 730 500 456

 

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

 

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în decembrie 2010, active totale în valoare de peste 100 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

 

Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.000 de angajaţi în total.

 

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

 

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online