Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Raiffeisen Bank acorda IMM-urilor credite mai ieftine, garantate cu fonduri europene


Raiffeisen Bank acorda IMM-urilor credite mai ieftine, garantate cu fonduri europeneCategorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 13.04.2011

Raiffeisen Bank pune la dispozitia IMM-urilor 102,5 milioane euro pentru finantarea investitiilor si a capitalului de lucru, in conditii preferentiale: garantii minime (cel mult 30% din valoarea creditului acordat), dobanzi mai mici, datorita garantiilor din fonduri europene si o perioada de rambursare de pana la 6 ani.


Facilitatea se adreseaza companiilor care au maxim 50 de angajati si o cifra de afaceri de pana la 50 milioane euro. Valoarea maxima a unui credit poate fi de 1,025 milioane euro. Creditele sunt disponibile atat in lei cat si in euro pana pe 31 martie 2013, iar perioada de rambursare variaza de la un an pana la maxim 6 ani.

 

Nivelul garantiilor solicitate companiilor este semnificativ redus. Reducerea porneste de la 70% si poate ajunge pana la 100% (negarantat), datorita acordului incheiat de Raiffeisen Bank cu Fondul European de Investitii, sub umbrela initiativei JEREMIE*.

 

"Acordul semnat cu finantatorul european ne permite ca in cazul clientilor foarte buni sa eliminam complet cerinta garantiei, aceasta fiind una dintre marile piedici in calea IMM-urilor catre finantare. Cu o garantie mai mica, dobanzile vor fi mai mici. In anumite cazuri, la creditele in lei de exemplu, dobanda poate fi si cu 4% mai mica decat in oferta standard. Ma bucur ca avem un asemenea instrument de stimulare a dezvoltarii sectorului IMM.", a declarat Vladimir Kalinov, vicepresedinte Raiffeisen Bank.

 

* [acronimul JEREMIE reprezinta „Resurse europene comune pentru intreprinderi de la micro la medii", o initiativa comuna a Directiei Generale Politici Regionale a Comisiei Europene si a Grupului Bancii Europene de Investitii (din care face parte EIF - Fondul European de Investitii) de imbunatatire a accesului la finantare a IMM-urilor din UE (perioada bugetara 2007-2013)]

 

Raiffeisen Bank Romania S.A. este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare persoanelor fizice, IMM-urilor si corporatiilor mari si medii. Raiffeisen Bank International AG (RBI), care detine 99,5% din actiunile Raiffeisen Bank S.A, considera atat Austria, unde este principala banca de investitii si corporate, cat si Europa Centrala si de Est (ECE) ca pietele sale principale. In ECE, RBI opereaza o retea extinsa de banci subsidiare, companii de leasing si alti furnizori de servicii financiare specializate in cele 17 piete.

 

Pentru informatii suplimentare: Anca Hasegan, tel: (021) 306.16.21, e-mail: anca.hasegan@raiffeisen.ro; Catalin Cindea, tel: (021) 306.16.40, e-mail: catalin.cindea@raiffeisen.ro.

 

Raiffeisen Bank Romania S.A.

www.raiffeisen.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online