Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Serviciile de transfer de bani Western Union sunt acum disponibile prin reteaua Millennium Bank


Serviciile de transfer de bani Western Union sunt acum disponibile prin reteaua Millennium BankCategorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 01.08.2011

Western Union, liderul global în transferuri financiare, şi Millennium Bank, subsidiara din România a celui mai important grup financiar privat portughez, au semnat un acord prin care serviciile de transfer de bani Western Union sunt disponibile prin reţeaua băncii care acoperă Bucureşti şi 16 judeţe din România. 

 

Folosirea serviciului de transfer de bani Western Union este simplă şi avantajoasă şi nu necesită un cont bancar. Clienţii vor putea trimite şi primi bani în mod rapid şi sigur în întreaga reţea a Western Union, prin intermediul sucursalelor Millennium Bank.

 

„Prin semnarea acordului cu Millennium Bank, consolidăm reţeaua Western Union în România, lărgind astfel accesul clienţilor la reţeaua noastră globală de peste 470.000 de locaţii ale Agenţilor din 200 de ţări şi teritorii", a declarat Alexandru Bădulescu, Country Director Western Union România şi Bulgaria.  

  

„Oferind acces la serviciile Western Union de transfer rapid de bani, ne reconfirmăm promisiunea de a extinde constant gama noastră de produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, pentru a răspunde aşteptărilor şi nevoilor clienţilor noştri", a spus Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.   

 

Serviciul va fi disponibil pentru a trimite şi a primi atât sume în lei, cât şi în valută (USD sau EUR).  Clienţii vor putea efectua transferuri de bani şi pe teritoriul României către cele 4.600 de locaţii ale Agenţilor din reţeaua locală a Western Union, acoperind atât zona urbană, cât şi cea rurală.

 

Serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil în România din anul 1996.

 

 

Despre Millennium Bank

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în iunie 2011, active totale în valoare de 100 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.000 de angajaţi în total.

 

Despre Western Union

The Western Union Company (NYSE: WU) este compania lider pe piaţa globală a transferurilor de bani. Împreună cu organizaţiile sale afiliate Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil şi Western Union Business Solutions, Western Union le oferă clienţilor săi modalităţi rapide, fiabile şi uşoare de a trimite sau primi bani în locaţii din întreaga lume, de a realiza plăţi şi de a achiziţiona ordine de plată. Serviciile Western Union, Vigo şi Orlandi Valuta sunt accesibile printr-o reţea comună de aproximativ 470.000 de locaţii ale agenţilor, care acoperă 200 de ţări şi teritorii. În 2010, The Western Union Company a efectuat 214 milioane de tranzacţii consumer-to-consumer la nivel global, realizând transferuri totale de 76 de miliarde de dolari între consumatori şi a efectuat 405 milioane de plăţi comerciale. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.westernunion.ro

 

 

Pentru informaţii suplimentare, persoanele de contact sunt:

Oana Anghel, PR Manager Millennium Bank, telefon: 0730 500 456, e-mail: oanghel@millenniumbank.ro

Felicia Moga, DC Communication, telefon: 021 312 38 35, e-mail: felicia.moga@dccom.ro.

 


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online