Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Visa a premiat campaniile Millennium Bank pentru Cardul de debit cu Bani Inapoi si cardul de credit cu Rate cu Dobanda Zero


Visa a premiat campaniile Millennium Bank pentru Cardul de debit cu Bani Inapoi si cardul de credit cu Rate cu Dobanda ZeroCategorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 23.11.2011

Millennium Bank a primit premiul „Cea mai bună campanie de publicitate", în cadrul conferinţei Visa Forum, pentru promovarea facilităţilor oferite clienţilor la folosirea cardurilor de debit şi de credit. Premiul este o recunoaştere pentru campaniile de publicitate ale băncii dedicate Cardului de debit cu Bani Înapoi şi Planului de Rate cu Dobândă Zero ataşat cardului de credit.

 

Lansat în această toamnă, Cardul de debit cu Bani Înapoi returnează clienţilor până la 100 de lei lunar din valoarea cumpărăturilor efectuate în supermarketuri şi benzinării din România. Beneficiul este disponibil pentru cardul de debit ataşat Contului de salariu oferit de bancă. Clienţii primesc înapoi 3%, până la 100 de lei lunar, din valoarea cumpărăturilor de cel puţin 300 de lei. Valoarea minimă de 300 de lei poate fi cumulată dintr-un număr nelimitat de tranzacţii la supermarketuri şi benzinării, indiferent de valoarea lor individuală. Clienţii primesc bonusul în următoarea lună direct în contul lor de salariu şi îl pot folosi oricum doresc.

 

Planul de Rate cu Dobândă Zero ataşat cardului de credit a fost lansat în primăvara lui 2011 şi a adus caracteristici noi pe piaţa din România. Beneficiul permite clienţilor să ramburseze sumele folosite pentru cumpărături la orice comerciant din România sau din străinătate în rate egale, fără dobândă şi fără comisioane. Facilitatea este disponibilă la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianţi din 200 de ţări care acceptă plăţi cu cardurile Visa, ceea ce reprezintă o premieră pentru un card de credit emis pe piaţa din România. Planul de Rate cu Dobândă Zero poate fi activat pentru tranzacţii de cel puţin 1.000 de lei, iar această sumă minimă poate fi atinsă fie dintr-o singură tranzacţie, fie din tranzacţii mai mici, cumulate, efectuate în cursul lunii anterioare. Numărul de rate lunare este între patru şi 12, iar facilitatea poate fi activată de două ori pe an, doar printr-un apel la Serviciul Relaţii cu Clienţii al băncii.

 

„Acest premiu recunoaşte eficienţa campaniilor şi dedicarea Millennium Bank faţă de crearea unei oferte complete de carduri pentru persoane fizice, cu caracteristici inovatoare care aduc valoare adăugată pentru clienţi", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank. „Facilitatea Card cu Bani Înapoi ataşată cardului de debit Visa recompensează clienţii pentru folosirea salariului mai mult la POS decât la ATM, prin intermediul unor beneficii tangibile. Iar Planul de Rate cu Dobândă Zero ataşat cardului de credit Visa oferă utilizatorilor libertatea de a alege ce tranzacţii vor să ramburseze fără dobândă, fără limitări legate de valuta tranzacţiei, locul în care se află comerciantul sau o reţea de parteneri ai băncii. Acest premiu recunoaşte şi eforturile noastre de a încuraja folosirea cardului, Millennium Bank fiind singura bancă ce a promovat în 2011 folosirea cardului prin intermediul unui mix de media care a inclus TV şi radio", a adăugat Eliza Erhan.

 

„Campaniile Millennium Bank au fost printre cele mai vizibile de pe piaţă. Cardul de debit cu Bani Înapoi şi Planul de Rate cu Dobândă Zero ataşat cardului de credit aduc inovaţie pe piaţa românească şi oferă beneficii importante clienţilor, ceea ce le diferenţiază de produsele similare", a declarat Cătălin Creţu, General Director România, Visa Europe.

 

Evenimentul anual Visa Forum este organizat de Visa România pentru băncile membre şi prezintă rezultatele anuale, noutăţi şi programe dezvoltate de companie de-a lungul anului anterior.

 

Visa este asociaţia formată din peste 4.000 de instituţii financiare şi alţi furnizori de servicii de plăţi, care asigură un sistem de plăţi european.

 

Persoană de contact

Oana Anghel - PR Manager, Millennium Bank

oanghel@millenniumbank.ro

Telefon: +40 21 308 1569             

Mobil: +40 730 500 456

 

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

 

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în septembrie 2011, active totale în valoare de 97 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

 

Grupul Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.000 de angajaţi.

 

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

 

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online