Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Zero comision de analiza pentru creditele de refinantare de la Millennium Bank


Zero comision de analiza pentru creditele de refinantare de la Millennium BankCategorie : Comunicate > Finante, banci
publicat pe : 30.06.2011

Clienţii Millennium Bank pot beneficia până la finalul anului de zero comision de analiză la contractarea unui credit de refinanţare. Banca a decis să prelungească perioada promoţiei, stabilită iniţial până la finalul lunii iunie 2011.

 

Oferta de refinanţare a Millennium Bank include atât credite ipotecare, cât şi credite de nevoi personale cu ipotecă, ale căror caracteristici răspund unor nevoi specifice ale clienţilor. Creditul Ipotecar se adresează clienţilor care doresc să refinanţeze un alt credit ipotecar pentru a reduce rata lunară. Suma împrumutului poate ajunge la 90% din valoarea garanţiei. Dobânda variabilă este calculată în funcţie de Euribor/Robor la trei luni plus o marjă începând de la 5%, care depinde de valoarea avansului şi de opţiunea clienţilor de a-şi transfera veniturile la bancă.

 

Creditul de Nevoi Personale cu Ipotecă standard poate refinanţa orice tip de credit pentru cumularea datoriilor într-o singură rată lunară. Acesta finanţează până la 75% din valoarea ipotecii şi are o dobândă variabilă formată din Euribor/Robor la trei luni plus o marjă începând de la 6%.

 

Creditul de Nevoi Personale cu Ipotecă pentru Refinanţare permite clienţilor să refinanţeze un alt credit ipotecar şi, în plus, să obţină o sumă de bani suplimentară pe care o pot folosi fie pentru refinanţarea altor datorii, fie pentru nevoi personale care nu trebuie justificate. Suma împrumutului ajunge până la 75% din valoarea ipotecii, iar marja începe de la 5,5%.

 

Clienţii beneficiază de asigurare de viaţă gratuită şi de zero comision de administrare pentru toate cele trei tipuri de credite.

 

 

Persoană de contact

Oana Anghel - PR Manager, Millennium Bank

oanghel@millenniumbank.ro

Telefon: +40 21 308 1569             

Mobil: +40 730 500 456

 

 

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.

Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în martie 2011, active totale în valoare de 97 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.

Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi mai mult de 21.000 de angajaţi în total.

Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.

Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Romania are ca termen sfarsitul anului 2018 pentru a implementa Pachetul BEPS
book Un imprumut nevoi personale, ce sa faceti cand aveti nevoie de unul?
book Firma contabilitate in Arad, pret servicii de contabilitate
book Expertii A&G DATA ofera evaluari extrajudiciare!
book De ce am alege serviciile de contabilitate de calitate superioara
book Aspecte generale despre consultanța în afaceri
book Stampila ar putea disparea de la 1 iulie
book Proiectul BEPS: O redefinire a principiilor fiscalitatii la nivel global
book Orice venit trebuie impozitat numai o singura data
book Cel mai bun curs valutar – tranzactii si informatii din domeniul economic
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online