Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Editia din 2013 a targului Print&Sign – anulata


Categorie : Comunicate > Media, publicitate
publicat pe : 03.04.2013

Euroexpo si Romexpo, organizatorii targului Print & Sign, anunta anularea editiei de anul acesta a evenimentului. Decizia a fost luată in cadrul unei intalniri la care au luat parte reprezentantii Euroexpo, asociatiile si publicatiile de profil si importante companii din industrie.

 

Discutia a fost deschisa de Camelia Buda, Director General Euroexpo, care a dorit sa puncteze in cateva fraze stadiul actual al celor doua targuri de traditie - Print & Sign si Gifts Show. "Situatia este sub asteptari. Cele doua targuri sunt foarte mici, in prezent fiind inscrise aproximativ 20 de firme la cel de tipar si inca 10 la evenimentul dedicat obiectelor promotionale. Ne dorim sa gasim alaturi de dumneavoastra cea mai buna solutie pentru industrie: anularea editiei din acest an sau derularea acesteia, in conditiile prezentate mai devreme."

 

Invitat sa-si exprime opinia vizavi de stadiul celor doua evenimente, Cristian Vencu, General Manager Giotto Advertising a sustinut: "In prezent, nu ne confruntam cu o criza economica, ci cu o criza de sistem. [...] Consider ca este mai bine sa opresti un proiect in aceasta faza, decat sa incerci sa-l duci pana la capat si sa se transforme intr-un esec total."

 

"Productia publicitara a scazut. Trebuie sa ne intrebam si daca targul are o utilitate anuala. Poate ca cea mai buna solutie ar fi schimbarea frecventei de desfasurare - cu o data la doi ani", a sustinut Codrut Cainaru, presedinte APIIP.  Desfasurarea urmatoarei editii de Print & Sign in 2015 este, totusi, prea indepartata, in opinia mai multor participanti la discutie.

 

"Un targ nu poate fi vazut decat ca un instrument de vanzare. Daca dimensiunea nu este atractiva, nu are rost sa mai fie organizat", a declarat Victor Matei, Partner Channel Manager la Canon. Bogdan Vasilescu, General Manager Grup Transilvae, a propus o regandire a intregului concept al targului "Am participat de fiecare data cu placere la targul de tipar. A trecut insa momentul in care clientii cumparau, piata publicitară nu mai creste in 2013 si in 2014. Trebuie sa ne indreptam si catre alte segmente - de ambalaje, de amenajari interioare etc. Poate ar fi oportuna desfasurarea in paralel cu targul de mobila BIFE-SIM."

 

Dat fiind stadiul actual al evenimentului, din punct de vedere al suprafetei contractate foarte reduse, precum si opinia companiilor din domeniu, care nu-si doresc un eveniment slab ca numar de participanti, organizatorii au hotarat sa anuleze evenimentul Print&Sign de anul acesta. Totodata, in cadrul aceleeasi intalniri, s-a hotarat ca urmatoarea editie a targului de tipar sa se desfasoare in primavara anului viitor.

In ceea ce priveste targul de obiecte promotionale, Gifts Show, reprezentantii industriei s-au aratat dornici sa participe la evenimentul programat anul acesta.

 

"Noi ne-am pregatit pentru prezenta la targ cu noi colectii si sper ca si anul acesta sa ne bucuram de un public numeros. Numarul vizitatorilor a crescut de la o editie la alta", a declarat Nina Tudor, General Manager Unika Atelier Productie.

 

"Ne dorim ca Gifts Show sa-si pastreze frecventa din prezent. O intalnire anuala cu piata este absolut necesara", a sustinut Nadia Visan, General Manager Today Advertising.

In perioada imediat urmatoarea, organizatorii vor cauta cele mai bune solutii pentru ca expozitia sa se desfasoare in cele mai bune conditii.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Formatie nunta Bucuresti-va ofera un show nemaipomenit
book Formatie nunta - adevarat spectacol muzical
book Formatie nunta - artisti veritabili cu o prezenta scenica impunatoare
book Formatie nunta - pentru evenimente fericite si oameni impliniti
book Pe blog trebuie sa fie prezente ultimele noutati din domeniul ales
book Comanda cele mai populare carti spirituale online, numai de la Agni Mundi!
book Simbolistica unor pungi cadou de Valentine’s Day si Dragobete
book Folii print digital – o solutie de durata si accesibila de la Multisign
book Avantajele publicitatii pe suport textil
book Drapeluri si fanioane personalizate de catre cei mai buni specialisti!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online