Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Marketing360 – o viziune inovatoare a marketingului actual!


Marketing360 – o viziune inovatoare a marketingului actual!Categorie : Comunicate > Media, publicitate
publicat pe : 02.06.2011

Specialisti locali si internationali in marketing, advertising si digital vin pe 21 -22 iunie la cea de-a patra editie a evenimentului Marketing360 pentru a discuta despre noile perspective si oportunitati care pot aduce valoare in campaniile de marketing ale companiilor.

 

Pe parcursul celor doua zile de conferinte si seminarii desfasurate la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, participantii vor descoperi tendinte de ultima ora, cele mai bune practici, dar si cele mai inspirate abordari pentru reconsiderarea relatiei dintre consumator si brand.

 

Printre invitatii la conferinta se numara nume importante precum: Bogdan Naumovici - Creative Director, 23 Communication Ideas, Iulian Pandurariu - Managing Partner, The Marks&Partners Romania, Adina Vlad - Managing Partner, Unlock Research, Radu Ionescu - Managing Director, Kinecto, Adrian Alexandrescu - Managing Partner, Interactions, Sorin Psatta - Integrated Communications Director, Graffitii BBDO,  Silvius Neagu - Business Development Manager, Star Storage, Stefan Stroe - Managing Partner, BuzzMan.

 

Prima zi a evenimentului, 21 iunie, va include o serie de  conferinte despre provocarile din marketingul actual desfasurat inca pe o piata tulbure. Invitatii vor prezenta noi concepte de promovare, discutand trecerea de la instrumentele clasice de marketing la promovarea in era digitala, dar si solutii la problemele cu care oamenii din domeniu se confrunta frecvent. 

 

Pe 22 iunie, in cea de-a doua zi, profesionsti cu experienta vor sustine 2 workshopuri intensive despre cele marketingul adresat publicului feminin si ultimele tendinte si solutii de promovare in mediul online.

 

Detalii complete despre programul intregului eveniment, vorbitori si inscriere sunt disponibile la adresa: www.marketing360.ro.

 

Despre Evensys

Cu 3 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Real Estate si Retail.De asemenea, Evensys este organizatorul a doua cluburi de networking, dedicate industriei de real estate si celei online: REIS - Real Estate Investors\' Society si Web Club.

 

Detalii complete privind portofoliul nostru de evenimente puteti regasi la www.evensys.ro Management Centre Europe (MCE)Cu sediul la Bruxelles, MCE (http://www.mce-ama.com/) a fost infiintata in anul 1961, ca reprezentanta europeana a retelei American Management Association (AMA), activand in prezent in Europa, Estul Mijlociu si Africa de Nord, unde dezvolta programe de training diverse, recunoscute pe plan international pentru nivelul inalt de complexitate si de pregatire a vorbitorilor invitati. Workshop-urile MCE vizeaza industrii si domenii variate de activitate precum energie si utilitati, farmaceutic si medical, marketing, financiar, IT, resurse umane, vanzari etc. In completarea acestor workshop-uri, specialistii MCE dezvolta la cerere programe de training dedicate anumitor companii/corporatii.

 

Monica Munteanu - PR&MRK Coordinator

EVENSYS


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Formatie nunta Bucuresti-va ofera un show nemaipomenit
book Formatie nunta - adevarat spectacol muzical
book Formatie nunta - artisti veritabili cu o prezenta scenica impunatoare
book Formatie nunta - pentru evenimente fericite si oameni impliniti
book Pe blog trebuie sa fie prezente ultimele noutati din domeniul ales
book Comanda cele mai populare carti spirituale online, numai de la Agni Mundi!
book Simbolistica unor pungi cadou de Valentine’s Day si Dragobete
book Folii print digital – o solutie de durata si accesibila de la Multisign
book Avantajele publicitatii pe suport textil
book Drapeluri si fanioane personalizate de catre cei mai buni specialisti!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online