Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Noua colectie de obiecte promotionale, vizionata la Gifts Show de peste 1500 de specialisti


Noua colectie de obiecte promotionale, vizionata la Gifts Show de peste 1500 de specialistiCategorie : Comunicate > Media, publicitate
publicat pe : 27.09.2011

În perioada 21-24 septembrie, peste 1500 de vizitatori au trecut pragul târgului Gifts Show cu intenţia de a descoperi ultimele noutăţi în materie de obiecte promoţionale.

 

30 de companii producătoare, importatoare şi distribuitoare de obiecte promoţionale au expus, timp de patru zile, la Romaero Băneasa, cele mai recente colecţii, oferind vizitatorilor o privire de ansamblu asupra modului în care se vor derula campaniile de marketing şi PR din 2012.

 

La Gifts Show, în incinta unui pavilion de 2000 de metri pătraţi, vizitatorii au putut găsi agende pentru anul 2012 într-o multitudine de forme şi culori, confecţionate din diverse materiale, pixuri, trofee, cupe, medalii, şepci şi tricouri personalizabile, brelocuri, stick-uri USB, umbrele, precum şi alte accesorii.

 

Ca noutate, în acest an, la Gifts Show s-a derulat proiectul „Fabricat în România". În cadrul unui stand special amenajat, Unika Atelier de Legătorie a oferit, timp de trei zile, demonstraţii de producţie a agendelor şi a diverselor obiecte promoţionale, trecând prin toti paşii tehnologici.

 

La finalul celor patru zile ale târgului, reprezentanţii companiilor expozante s-au declarat mulţumiti de ediţia Gifts Show 2011, în special de fluxul şi calitatea vizitatorilor specialişti.

 

Nina Tudor (General Manager UNIKA ATELIER DE LEGĂTORIE): „A fost o ediţie reuşită din punctul de vedere al numărului de vizitatori. Un plus a fost organizarea şi accesul pentru expozanţi mult mai bun în comparaţie cu Romexpo".

 

Ionut Grigorică (Key Account Manager BRANDER): „Organizarea târgului a fost făcuta la standarde calitative, curăţenia din interiorul spaţiului destinat târgului a fost impecabilă. O bilă albă pentru locaţia aleasa, fiind spaţiu aerisit cu suficient loc de parcare, atât pentru expozanţi, cât şi pentru vizitatori".

 

Claudiu Târţă (Sales Manager SAMDAM): "A fost o ediţie reuşită. Accesul expozanţilor în timpul amenajării a fost facil. Suntem mulţumiţi întrucât au venit la standul nostru reprezentanţi ai companiilor mari cu care sperăm să avem colaborări bune pe viitor. În plus, am remarcat prezenţa la târg a unor companii importante din aceeaşi branşă".

 

Gifts Show a fost organizat de Euroexpo în pavilionul H6 Romaero Băneasa, pe o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi. Evenimentul a avut loc simultan cu Print&Sign, târgul de tipar şi producţie publicitară, şi Expo Plast, expoziţia dedicată industriei de mase plastice.

 

Noutăţi expuse la Gifts Show

Companiile prezente la Gifts Show au încântat vizitatorii cu noi colecţii de obiecte promoţionale. Este de ajuns doar să amintim următoarele oferte:

 

Infinity Trophy a prezentat la Gifts Show noua gamă de trofee full color şi servicii de print direct pe trofeu, pe plachete şi orice suport rigid.

 

La standul Paper Art au fost expuse materiale promoţionale reciclate şi eco, felicitări business cu aplicaţii manuale si gravură laser.

 

Oferta de gadgeturi a fost bogată, DeMedia prezentând o gamă diversă de stick-uri USB din diverse materiale, culori şi forme.

 

Samdam a adus la Gifts Show un nou model de încărcător auto, prin USB, Brand Charger, care poate fi personalizat cu logoul companiei sau cu mesajul campaniilor publicitare.

 

Alex Redline si-a îmbogăţit standul cu agende Brunnen fabricate în Germania, cu coperta din piele naturală, aluminiu, imitaţie piele cu imprimare timbru sec, agende clasă economică, accesorii business şi adezivi pentru tipografie, industria ambalajelor şi a lemnului.

 

Art&Craft a expus jocuri IQ, cutiuţe muzicale, puzzle din marmură, şeminee cu bioetanol.

 

Update Advertising a adus o abordare diferită a promoţionalelor şi a lansat conceptul „Pentru că se poartă întotdeauna asortat cu Update Advertising".

 

Markit a venit cu o inovaţie: umbrela magică, cea care atunci când este udată dezvăluie logoul clientului. Firma a mai expus şi umbrela cu ventilator, ceramică parfumată, apărătoare de urechi wireless.

 

Italian Express a adus la Romaero Băneasa noua colecţie de agende în diverse culori şi Lanybook, un produs nou pe piaţă.

 

O colecţie impresionantă de agende şi calendare pentru anul 2012 a fost expusă la standul firmei Crescendo Grup.

 

Nu în ultimul rând, Unika Atelier de Legatorie a adus colecţia 2012 de agende din piele naturală, lucrate manual, accesorii de birou, cadouri corporate, serviete din piele şi legătorie de artă.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Formatie nunta Bucuresti-va ofera un show nemaipomenit
book Formatie nunta - adevarat spectacol muzical
book Formatie nunta - artisti veritabili cu o prezenta scenica impunatoare
book Formatie nunta - pentru evenimente fericite si oameni impliniti
book Pe blog trebuie sa fie prezente ultimele noutati din domeniul ales
book Comanda cele mai populare carti spirituale online, numai de la Agni Mundi!
book Simbolistica unor pungi cadou de Valentine’s Day si Dragobete
book Folii print digital – o solutie de durata si accesibila de la Multisign
book Avantajele publicitatii pe suport textil
book Drapeluri si fanioane personalizate de catre cei mai buni specialisti!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online