Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Noutati in ghidul Pagini Aurii Arad 2011-2012


Noutati in ghidul Pagini Aurii Arad 2011-2012Categorie : Comunicate > Media, publicitate
publicat pe : 20.02.2012

Liderul pieţei de ghiduri clasificate din România lansează astăzi, noua ediţie a ghidului Pagini Aurii Arad, ce conţine informaţii actualizate despre mai mult de 4.400 de firme locale, clasificate în peste 1.100 de domenii de activitate.

 

Pentru a fi în ton cu preferinţele utilizatorilor, începând cu acest an, ghidurile Pagini Aurii conţin cupoane de reduceri - o metodă utilă pentru ca utilizatorii să beneficieze de cele mai avantajoase promoţii locale, oferite de unele companii listate. De asemenea, ghidurile cuprind ca secţiune separată Cartea de Telefon Pagini Albe - registrul oficial al abonaţilor Romtelecom, persoane fizice, juridice şi instituţii din Municipiul Arad.

 

Noua ediţie a ghidului este full color în format clasic, A4. Pe lângă anunţurile bogate în conţinut, ghidul conţine lista străzilor din Municipiul Arad, harta judeţului, servicii telefonice speciale şi de urgenţă precum şi telefoane şi adrese utile ale instituţiilor publice, de învăţământ şi administrative (gări, primării, prefecturi, ministere).

 

Locuitorilor din Arad li se vor distribui binecunoscutele ghiduri în mod GRATUIT, în municipiul Arad precum şi în comunele limitrofe precum Com. Vladimirescu, Sintea Mare, Zăbrani, Livada, Petriş, Dorobanţi prin curieri profesionişti direct la uşa cât mai multor persoane, astfel ghidurile vor fi la îndemâna oricui, pentru a putea beneficia de cele mai utile informaţii.

 

Şi anul acesta Pagini Aurii este în continuare alături de utilizatorii săi fiind un partener de încredere la nivel naţional, oferind informaţii relevante şi actualizate de fiecare dată când aceştia vor avea nevoie să apeleze la furnizori profesionişti de produse şi servicii, sau atunci când vor dori să realizeze contacte de afaceri avantajoase în judeţul Arad.

 

 

Pagini Aurii SA


Pagini Aurii SA este liderul pieţei de ghiduri clasificate din România, furnizând informaţii în mediul tipărit, online, mobile precum şi prin aplicaţii multimedia. Societatea face parte din Heise Medien Grouppe (Germania), companie de referinţă la nivel european în business-ul de publishing.

 

În portofoliul companiei se regăsesc produse precum: ghidurile Pagini Aurii, paginiaurii.ro- motor de căutare business, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro, Pagini Albe - cartea de telefon,  paginialbe.ro - motor de căutare informaţii abonaţi Romtelecom, Contact B2B - ghid de informare clasificat pentru mediul business, Pagitur- ghid de informaţii şi servicii turistice şi pagitur.ro - motor de căutare informaţii cazare în România.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Formatie nunta Bucuresti-va ofera un show nemaipomenit
book Formatie nunta - adevarat spectacol muzical
book Formatie nunta - artisti veritabili cu o prezenta scenica impunatoare
book Formatie nunta - pentru evenimente fericite si oameni impliniti
book Pe blog trebuie sa fie prezente ultimele noutati din domeniul ales
book Comanda cele mai populare carti spirituale online, numai de la Agni Mundi!
book Simbolistica unor pungi cadou de Valentine’s Day si Dragobete
book Folii print digital – o solutie de durata si accesibila de la Multisign
book Avantajele publicitatii pe suport textil
book Drapeluri si fanioane personalizate de catre cei mai buni specialisti!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online