Informatii comunicate

COMUNICATE

 

O noua solutie pentru imprimare personalizata, cu costuri reduse si pentru orice volum de produse


Categorie : Comunicate > Media, publicitate
publicat pe : 27.07.2011

Agrafa Print Services, tipografie digitala cu peste sapte ani de experienta in domeniul productiei publicitare, aduce pe piata din Romania cel mai nou model de imprimanta folio.

 

Este vorba despre cel mai recent produs al companiei americane care a inventat imprimarea digitala cu folie metalizata cu efect de oglinda, o solutie de imprimare la costuri reduse, adaptata pentru orice suprafata plana: calendare, agende, coperte de carte, albume foto, felicitari, cadouri si obiecte promotionale mici. Modalitatea de functionare este simpla: pentru personalizarea obiectelor se foloseste o folie speciala pentru imprimare termica, ce poate avea o gama intreaga de culori, mate sau lucioase.

 

De dimensiunile unei imprimante obisnuite, noua investitie Agrafa reduce in mod semnificativ costurile directe si indirecte ale printarii, deoarece elimina necesitatea montarii si instalarii unei aparaturi sofisticate. De asemenea, noua tehnologie a imprimarii cu ajutorul foliilor metalizate cu efect de oglinda inseamna renuntarea la matritele, filmele, solventii si cernelurile utilizate in mod traditional. Aceasta duce la o economie considerabila de timp si resurse, fiind, totodata, o modalitate ecologica de imprimare profesionala.

 

Un alt avantaj demn de mentionat este posibilitatea imprimarii unui numar redus de exemplare, chiar o singura bucata sau a volumelor mari, cu aceeasi economie de costuri. Totodata, imprimarea se poate realiza mult mai rapid si pentru orice tip de text sau element grafic, fara limitarile metodelor traditionale. 

 

"Am investit in aceasta solutie inovativa pentru ca am simtit o nevoie reala in piata locala. Clientii pot acum sa realizeze cu ajutorul nostru produse care, altfel, ar fi necesitat serigrafiere, imprimare cu presa la cald, ar fi costat sau ar fi durat prea mult: de exemplu, imprimarea unui text scris cu alb pe suprafete colorate sau personalizarea unui obiect din piele", declara Mihai Baciu, Managing Director Agrafa Print Services. „Masina are o productivitate ridicata, care depaseste oricare cerinta stricta de timp, fidelitate sau eficienta", adauga Mihai Baciu.

 

Pentru moment, culorile disponibile sunt auriu si argintiu, in variantele mat si lucios, alb, negru, rosu si albastru, insa orice alta culoare sau nuanta dorita poate fi comandata, la cererea clientului.

 

Despre Agrafa Print Services SRL

Agrafa Print Services este o companie 100% romaneasca, specializata in tipar digital cu peste sapte ani de activitate in domeniul productiei publicitare. Compania are in medie 1000 de clienti importanti in fiecare an, printre care se numara Romtelecom, EFG (Banc Post), Midocar, Kanal D, Nestle, Rehau, Plaza Romania, Euroinvest etc. In plus, peste 15.000 de persoane din variate domenii de activitate folosesec carti de vizita produse de Agrafa.

 

Mihai Baciu - Manager

AGRAFA PRINT SERVICES SRL

www.agrafa.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Formatie nunta Bucuresti-va ofera un show nemaipomenit
book Formatie nunta - adevarat spectacol muzical
book Formatie nunta - artisti veritabili cu o prezenta scenica impunatoare
book Formatie nunta - pentru evenimente fericite si oameni impliniti
book Pe blog trebuie sa fie prezente ultimele noutati din domeniul ales
book Comanda cele mai populare carti spirituale online, numai de la Agni Mundi!
book Simbolistica unor pungi cadou de Valentine’s Day si Dragobete
book Folii print digital – o solutie de durata si accesibila de la Multisign
book Avantajele publicitatii pe suport textil
book Drapeluri si fanioane personalizate de catre cei mai buni specialisti!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online