Informatii comunicate

COMUNICATE

 

O saptamana pana la editia 2011 a How to Web


O saptamana pana la editia 2011 a How to WebCategorie : Comunicate > Media, publicitate
publicat pe : 03.11.2011

Conferinţa How to Web 2011, cel mai aşteptat eveniment din zona tehnologiei şi a business-urilor web îşi deschide porţile săptămâna viitoare, între 9 şi 10 noiembrie, pentru 750 de specialişti din domeniul Internetului. Evenimentul este dedicat atât profesioniştilor din sfera web, de la experţi în tehnologie până la inovatori ai Internetului, cât şi antreprenorilor şi investitorilor.

 

Pe lângă cele 24 de prezentări şi paneluri organizate în cadrul conferinţei, dincolo de prezenţa a peste 30 de speakeri internaţionali, programul evenimentului este completat şi de 12 workshop-uri din diverse domenii de activitate precum product management, aplicaţii, reţele sociale, operaţiuni digitale şi de dezvoltare a web-ului, având drept numitor comun business-urile construite pe web.

 

Printre profesioniştii de top prezenţi la aceste workshop-uri se numară Daniela Neuman, co-fondator şi CMO laPlayMob, o companie care dezvoltă o varitate de  jocuri în care se pot plasa bunuri virtuale. Cu o experienţă deosebită în product management, aceasta va susţine o prezentare cu tema "Product Manager: cum sa fii mai inteligent decat CEO-ul?"

 

Cum aplicaţiile web reprezintă un domeniu relativ nou, însă în plină ascensiune, laHow to Web 2011 se vor ţine două workshop-uri dedicate acestui domeniu. „De la dezvoltarea aplicaţiilor web la dezvoltarea experienţelor multi-dispozitiv", este cel susţinut de Petru Jucovschi, developer evangelist la Microsoft. Paul Kinlan - developer advocate la Google, va  modera cel de-al doilea workshop din sfera aplicaţiilor, "O privire asupra Web Intents şi asupra viitorului aplicaţiilor cu HTML5".

 

Alan Bradburn este co-fondator şi CTO lauseitorlose.it, guru alRuby on Rails, unul dintre acei specialişti care ştiu totul despre reţelele sociale. Experienţa deosebită în această sferă îl recomandă drept cea mai potrivită persoană pentru a discuta despre aceste instrumente, oferind sfaturi privind dezvoltarea aplicaţiilor web conectate la reţelele sociale în cadrul workshop-ului "Un curs intensiv de lucru cu API-uri sociale".

 

Dezvoltarea continuă a internetului este una dintre temele de actualitate care vor fi abordate în cadrulHTW 2011. Pasiunea lui Dragoş Georgiţă, Senior Engineering Manager la Adobe România, de a găsi noi moduri de valorificare a web-ului, de realizare de framework-uri şi instrumente viabile pentru acesta, îl desemnează drept promotor al tehnologiilor HTML5 şi CSS3 despre care va discuta în cadrul workshop-ului "Ducand web-ul mai departe".

 

"Lecţii de viaţă în Agile", este numele workshop-ului pregatit de Nik Silver. Director al Silver Works Ltd., Nik Silver a introdus practicile Agile la Guardian.co.uk în 2003, revoluţionând operaţiunile digitale ale renumitului site.

 

Alţi vorbitori în cadrulHow to Web 2011 sunt Christian Leybold, general partner la eVC Partners,  şi Christian Boos, co-fondator alArago AG şi mentor alHackFwd. Acesta este autorul multor publicaţii academice şi de business, concentrat pe automatizarea operaţiunilor IT, pe modelarea informaţiilor, securitatea IT şi soluţii de sourcing.

 

How to Web 2011este un eveniment unic în Europa de Est care adună la Bucureşti importanţi oameni de business din sfera web pentru a oferi participanţilor informaţii, cunoştinţe, ultimele tendinţe şi inovaţii din sfera internetului. La conferinţă participă specialişti din diverse domenii, de la manageri, la investitori, dezvoltatori şi antreprenori care au în comun pasiunea pentru web.

 

How To Web este un program susţinut cu sprijinul School For Startups, Adobe, Vodafone, Business Mentoring Program şi Microsoft.

 

Despre Wembrio

Conferința How To Web 2011 este organizată de Wembrio - organizație dedicată tehnologiei și afacerilor web, ce își propune să reunească antreprenori, manageri, investitori și dezvoltatori web. Primele proiecte dezvoltate au fost www.how-to-web.net, o platformă dedicata startup-urilor din Europa de Est și evenimentul How to Web. În prima jumatate a acestui an, proiectul How to Web a inclus și o serie de evenimente dedicate comunităților locale de profesioniști web din Sibiu, Cluj și Belgrad în preambulul conferinței How To Web 2011 de la București.

 

Oana Badea - Marketing - Media Manager

WEMBRIO

how-to-web.net


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Formatie nunta Bucuresti-va ofera un show nemaipomenit
book Formatie nunta - adevarat spectacol muzical
book Formatie nunta - artisti veritabili cu o prezenta scenica impunatoare
book Formatie nunta - pentru evenimente fericite si oameni impliniti
book Pe blog trebuie sa fie prezente ultimele noutati din domeniul ales
book Comanda cele mai populare carti spirituale online, numai de la Agni Mundi!
book Simbolistica unor pungi cadou de Valentine’s Day si Dragobete
book Folii print digital – o solutie de durata si accesibila de la Multisign
book Avantajele publicitatii pe suport textil
book Drapeluri si fanioane personalizate de catre cei mai buni specialisti!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online