Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Orange are o noua semnatura de brand


Categorie : Comunicate > Media, publicitate
publicat pe : 06.04.2011

Orange Romania lanseaza o noua semnatura de brand, "today changes with Orange", ce reflecta promisiunea companiei de a de a simplifica experienta digitala a clientilor.

 

Acum tehnologia digitala se schimba mai repede si promite mai mult decat oricand, iar pentru clienti este foarte important sa comunice si sa tina pasul cu evolutia tehnologica. In aceste conditii, Orange isi propune sa devina un „digital coach", sa ofere in continuare produse inovatoare, telefoane de ultima generatie si asistenta in utilizarea noilor tehnologii.

 

Asumarea acestui angajament fata de clienti face parte din strategia France Telecom - Orange: Conquests 2015. La nivel global, strategia pentru urmatorii cinci ani presupune initiative si proiecte ambitioase care sa creeze un echilibru intre performanta financiara si dezvoltarea sociala. Pe plan local, initiativele strategice vor fi adaptate la specificul fiecarei tari in care este prezent Grupul.

 

Noua semnatura de brand a fost introdusa pentru prima data in campaniile de comunicare din Franta in noiembrie 2010, iar acum in Romania. Aceasta va fi adoptata treptat si in alte tari din Grupul France Telecom - Orange.

 

„Orange a fost alaturi de clientii sai inca de la inceputul revolutiei digitale in Romania, imbunatatindu-le viata prin intermediul tehnologiei. „Digital coach" presupune mai mult decat oferirea de servicii si produse de ultima generatie, implica indrumare si asistenta, astfel incat noile tehnologii sa poata fi folosite cat mai simplu si eficient.

 

"today changes with Orange" subliniaza acest rol si, totodata, se va reflecta in toate initiativele comerciale si institutionale ale companiei si ale Grupului" a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer Orange Romania.

 

"today changes with Orange" continua viziunea companiei lansata in 2008 - „together we can do more", exprimand increderea in puterea oamenilor de a realiza mai mult impreuna.

 

Campania de comunicare ce insoteste lansarea noii semnaturi se va intinde pe parcursul a 4 saptamani si include TV, print, outdoor si online. Spotul TV a fost realizat de Publicis Worldwide si adaptat pentru piata din Romania. Campania include componente inovative ce fac apel la tehnologia de ultima ora: spotul TV poate fi vizionat si in presa prin scanarea unui QR code cu telefonul mobil. Totodata, in cateva statii RATB din Bucuresti vor fi instalate ecrane digitale pe care trecatorii pot naviga pe internet.

 

 

today changes with Orange

 

 

Despre Orange Romania S.A.

 

Orange este lider de piata in Romania cu 10,5 milioane de clienti si venituri de 973 milioane de euro in anul 2010. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 209,6 de milioane de clienti pe cinci continente.

 

Orange ofera o gama extinsa de solutii de comunicatii clientilor sai, atat utilizatori individuali, cat si companii, de la servicii de baza pana la servicii integrate de voce si date fixe si mobile.

 

Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro

 

ORANGE ROMANIA S.A.

www.orange.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Formatie nunta Bucuresti-va ofera un show nemaipomenit
book Formatie nunta - adevarat spectacol muzical
book Formatie nunta - artisti veritabili cu o prezenta scenica impunatoare
book Formatie nunta - pentru evenimente fericite si oameni impliniti
book Pe blog trebuie sa fie prezente ultimele noutati din domeniul ales
book Comanda cele mai populare carti spirituale online, numai de la Agni Mundi!
book Simbolistica unor pungi cadou de Valentine’s Day si Dragobete
book Folii print digital – o solutie de durata si accesibila de la Multisign
book Avantajele publicitatii pe suport textil
book Drapeluri si fanioane personalizate de catre cei mai buni specialisti!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online