Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Print&Sign 2011: 4500 de vizitatori si vanzari de milioane de euro


Print&Sign 2011: 4500 de vizitatori si vanzari de milioane de euroCategorie : Comunicate > Media, publicitate
publicat pe : 27.09.2011

Ediţia din acest an a târgului Print&Sign, organizat de Euroexpo, s-a încheiat, iar organizatorii şi companiile expozante, firme din ţară şi de peste hotare, se declară încântaţi de cei peste 4500 de vizitatori care au trecut pragul complexului Romaero Băneasa în perioada 21-24 septembrie.

 

Producătorii publicitari, directorii de marketing, reprezentanţii agenţiilor de publicitate au avut ocazia, timp de patru zile, să descopere ce noutăţi au expus cele peste 100 de companii prezente la Print&Sign.

 

Pe o suprafaţă de 6.000 metri pătraţi, în pavilionul H7 Romaero Băneasa, au fost expuse echipamente, accesorii şi consumabile de ultimă generaţie puse în funcţiune încă din prima zi a evenimentului. Vizitatorii au putut astfel să asiste la demonstraţii live şi să observe eficienţa, viteza şi calitatea tiparului oferit.

 

La Print&Sign vizitatorii au putut participa la conferinţe, seminarii şi mese rotunde, desfăşurate zilnic la Conference Area. ASRO, ATT, Asociaţia Română de Indoor Advertising, AdPlayers, Colegiul Tehnic Media, Antalis, Konica Minolta şi Liftcon Graphics au organizat propriile evenimente, în toate cele patru zile ale târgului.

 

Prima zi de eveniment s-a încheiat la Crowne Plaza cu o decernare de premii speciale, Euroexpo celebrând astfel cei 10 ani de organizare a târgului de tipar şi producţie publicitară. În cadrul unei gale prezentate de Daniel Buzdugan, cunoscutul prezentator de la Radio ZU, au fost desemnate douăzeci de vedete „ieşite din tipar".

 

La finalul târgului, reprezentanţii marilor companii expozante s-au declarat mulţumiţi de ediţia Print&Sign 2011, două dintre atuurile cele mai importante fiind organizarea şi promovarea. În opinia lor, aceştia au fost factorii determinanţi care au generat un flux de vizitatori targetati şi chiar vânzări excelente.

 

Ionut Şişu (Director General Ad Line Solutions):

„Pentru noi, Print&Sign a fost un mare succes. Am primit multe aprecieri din partea clienţilor nostri. Am vândut 30 de echipamente de print în valoare de peste 400.000 de euro".

 

Pavel Cosmin (General Manager Agressione):

„Ediţia din acest an a Print&Sign a fost mult mai intensă, mult mai veselă şi mai grea decât cea de acum doi ani. Asta pentru că exigenţele noastre au crescut, iar imaginea pe care o aveam în piaţă trebuia să fie susţinută de un stand care să ne caracterizeze. Ne-am întâlnit cu mulţi parteneri în aceste zile. Locaţia a fost bună, la fel şi promovarea evenimentului.

 

Vera Mocanu (Marketing Manager Konica Minolta)

„A fost o ediţie reuşită cu destul de mulţi vizitatori. Ne-a bucurat că am avut participare masivă la seminariile noastre. Am observat un mare interes pentru business-urile propuse de noi anul acesta."

 

Petronius Secareanu (General Manager Canon România)

„Am avut discuţii constructive, la obiect cu clienţii noştri. Suntem mulţumiţi de serviciile organizatorilor. Ca vizitatori, au fost cei care au contat. Am avut toate zilele pline".

 

Print&Sign a fost organizat de Euroexpo Trade Fairs la Romaero Baneasa, pe o suprafata de 6.000 metri patrati. Printre cele peste 100 de companii expozante s-au numarat si firme din Italia, Germania, Polonia, Turcia si Ungaria.

Simultan cu Print&Sign, la Romaero Baneasa s-au organizat si Gifts Show, targul de obiecte promotionale, si Expo Plast, expozitia dedicata industriei de mase plastice.

 

Noutăţi expuse la Print&Sign

 

Companiile prezente la Print&Sign au atras vizitatorii cu o gamă nouă de echipamente, consumabile şi materiale pentru industria de tipar. Este de ajuns doar să amintim oferta următoarelor firme de top:

 

Canon Romania, prezent pentru prima oară la Print&Sign, a impresionat publicul cu noul echipament Image Press 6010.

 

Dacora Print a adus Aster Jet Neol Printer UV, lăţime 1650.

 

La standul Primatehnic au fost expuse Maşina de aplicat holograme NewMec, Maşina automată de producţie role fax, Maşina de împlicuit cu inserter de la Muller şi noua platformă Kodak Nexpress SX.

 

Grup Translivae s-a prezentat la Print&Sign cu HP DesignJet LX850 cu cerneluri pe bază de latex şi apă, lăţime 3,2 metri, pentru indoor şi outdoor, precum şi cu MGI Jet Varnish, prima maşină de lăcuire UV selectivă.

 

Xerox România a adus echipamente digitale de producţie Xerox 800/1000 cu cerneală uscată translucidă, cu efect de lăcuire parţială, şi Xerox 560, care impune un nou standard în materie de calitate a imaginilor, de viteză şi de productivitate. Acesta dispune de o rezoluţie de imprimare neegalată în industrie, de 2400 x 2400 dpi, şi foloseşte tonerul Emulsion Aggregation (EA) Low Melt.

 

Adline Solutions s-a prezentat la Print&Sign cu imprimanta outdoor Flora Jet, cu o viteză de până la 110 mp/h, capete Spectra, rezoluţie 1200 dpi şi imprimanta Ecosolvent care imprimă pe plăci rigide sau din rolă, rezoluţie 1440 dpi.

 

Ink Shop a expus la Print&Sign gama de cerneluri Nazdar Lyson.

 

Konica Minolta a adus la Print&Sign Photobook-ul, soluţie de business la cheie.

 

Mozaik Consulting a prezentat noi echipamente Roland DG: printerul UV pentru materiale promoţionale LEF-12, desktop printerul cu cerneală metalică BN-20 şi primul echipament hibrid UV-LED roll to roll şi flatbed, LEJ-640.

 

La standul Augusta Papier, vizitatorii au putut găsi hârtie şi cartoane speciale, cerneală neutralizantă, adezivi autoseparatori şi hârtie eco.

 

Nu în ultimul rând, pe lângă produsele din portofoliul companiei, Agressione a surprins din nou publicul, amenajând din nou un stand non-conformist. În dorinţa de a exprima bucuria ieşirii din criză şi a revigorării industriei de tipar, reprezentanţii companiei au organizat o nuntă cu specific maramureşean. Vizitatorii standului Agressione au putut asista la un ospăţ ca în poveşti la care au luat parte mirii alături de multi invitaţi, îmbrăcaţi în costume tradiţionale.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Formatie nunta Bucuresti-va ofera un show nemaipomenit
book Formatie nunta - adevarat spectacol muzical
book Formatie nunta - artisti veritabili cu o prezenta scenica impunatoare
book Formatie nunta - pentru evenimente fericite si oameni impliniti
book Pe blog trebuie sa fie prezente ultimele noutati din domeniul ales
book Comanda cele mai populare carti spirituale online, numai de la Agni Mundi!
book Simbolistica unor pungi cadou de Valentine’s Day si Dragobete
book Folii print digital – o solutie de durata si accesibila de la Multisign
book Avantajele publicitatii pe suport textil
book Drapeluri si fanioane personalizate de catre cei mai buni specialisti!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online