Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Revista Biz organizeaza forumul Management360


Revista Biz organizeaza forumul Management360Categorie : Comunicate > Media, publicitate
publicat pe : 06.04.2011

Joi, 7 aprilie, la Hotel Howard Johnson, va avea loc cea de-a doua editie a forumului Management360 - evenimentul managerilor, antreprenorilor, expertilor in resurse umane si al consultantilor in afaceri.

 

Zece invitati speciali, manageri si antreprenori de top, vor prezenta pe parcursul a trei sesiuni cele mai importante tendinte locale in management si leadership, strategii sustenabile pentru perioada post-recesiune precum si o sesiune de coaching despre echilibrarea vietii profesionale cu cea personala.

 

Si-au confirmat prezenta ca speakeri: Mihaela Nicola - CEO, The Group, Amalia Sterescu - Vice President, Global Renewals Centers, Oracle Romania, India & China, Madalina Uceanu - Senior HR Advisor, Advanced Career Solutions, Mihai Bogza - Presedinte Consiliu Administratie Bancpost, Aliz Kosza - CEO, Fabryo, Dragos Petrescu - Proprietar CityGrill, Calin Tatomir, Adrian Purcarea - Country Manager, Freescale, Vlad Stan - Co-fondator SeedMoney, Mihai Stanescu, Business & Life Coach si Fondator RoCoach.

 

Forumul aduce o abordare originala tip 360 asupra domeniului management. Vom privi din perspectiva primului manager femeie roman promovat la nivelul de Vice President Oracle GCSS si vom explora cum poti fi leader dincolo de granitele tarii tale, ce inseamna leadership in noua economie, ce instrumente de management si mijloace de comunicare devin prioritare pentru leaderul 2.0 si cum influenteaza un rol de leadership global echilbrul work/life.

 

Coach-ul Mihai Stanescu va sustine un workshop interactiv in care va prezenta cum sa ne (re)castigam libertatea in fata imperativelor de zi cu zi, ce inseamna self-leadership si care sunt asemanarile si diferentele dintre succes profesional si viata personala.

 

Vom aborda conceptul de leadership 2.0, cel mai recent buzzword ce defineste stilul de leadership al noii realitati marcate de transparenta, colaborare, interactivitate si spatiul comun al resurselor.

 

Evenimentul va reuni peste 100 de participanti din domeniile HR, consultanta, FMCG, media, telecomunicatii si IT.

 

Programul complet al evenimentului se gaseste pe www.bizforum.ro/management360.

Pentru detalii, inscriere si acreditari de presa, va rugam contactati Gabriela Matei, e-mail: gabriela.matei@revistabiz.ro, telefon: 0371.32.32.32.

 

 

Despre Biz Age

 

Biz este prima revista de afaceri de business din Romania. Are o aparitie bilunara si ca public tinta manageri cu varste intre 25 si 45 de ani. Tirajul revistei este auditat BRAT la 10.000 de exemplare pe numar, dintre care 4.600 sunt abonamente, si se distribuie in zonele urbane din toata tara. 

 

Revista Biz a impus pe piata numere speciale care de peste 10 ani fac istorie in print: Cele mai performante companii din Romania, Top Salarii, Antreprenorul Anului, Top 50 Directori de Marketing, Cele mai puternice branduri romanesti, Top Social Brands sau Biz Verde.

 

Biz inseamna mai mult decat prezenta in print, fiind cel mai important organizator de evenimente de business din Romania, segment pe care am impus branduri de prestigiu: ZileleBiz, GreenBizForum, BrandRO, Management360, Social Media Summit. Pe langa aceste evenimente de traditie, se dezvolta proiecte noi, care se gasesc pe site-ul www.bizforum.ro.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Formatie nunta Bucuresti-va ofera un show nemaipomenit
book Formatie nunta - adevarat spectacol muzical
book Formatie nunta - artisti veritabili cu o prezenta scenica impunatoare
book Formatie nunta - pentru evenimente fericite si oameni impliniti
book Pe blog trebuie sa fie prezente ultimele noutati din domeniul ales
book Comanda cele mai populare carti spirituale online, numai de la Agni Mundi!
book Simbolistica unor pungi cadou de Valentine’s Day si Dragobete
book Folii print digital – o solutie de durata si accesibila de la Multisign
book Avantajele publicitatii pe suport textil
book Drapeluri si fanioane personalizate de catre cei mai buni specialisti!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online