Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Saxofonistul Ellei Fitzgerald si Luiza Zan, vocea jazzului romanesc, deschid Turneul Synergy 2011 la Cocor pe 2 iunie


Saxofonistul Ellei Fitzgerald si Luiza Zan, vocea jazzului romanesc, deschid Turneul Synergy 2011 la Cocor pe 2 iunieCategorie : Comunicate > Media, publicitate
publicat pe : 28.05.2011

Rick Condit, saxofonistul Ellei Fitzgerald, vine sa cante alaturi de Luiza Zan, vocea jazz-ului romanesc, in deschiderea Turneului Synergy 2011, sponsorizat de AdNet Telecom.

 

Evenimentul va avea loc pe 2 iunie, la Cocor - etajul 3, incepand cu ora 12:00, fiind precedat de o conferinta de presa a artistilor participanti la ora 11:00.

 

SYNERGY 2011: an Independent Romanian-American Music Experience  este  un concept sponsorizat de AdNet Telecom, o experienta ce doreste sa sublinieze faptul ca muzica nu are granite.  Conceptul  se concentreaza pe ideea de genuri muzicale diferite, prezentate aceluiasi tip de public, avand drept scop demontarea barierelor si preconceptiilor.  Turneul se va desfasura in perioada  2-15 iunie, cand trupe romanesti si americane vor sustine concerte prin intreaga tara.

 

Turneul Synergy 2011 are ca punct de plecare capitala, cu un concert sustinut pe 2 iunie laCocor Store, incepand cu ora 12:00. Evenimentul va fi precedat de o conferinta de presa la ora 11:00 si se va desfasura la etajul 3 al Cocor Store, fiind transmis live pe fatada.  Concertele vor fi sustinute de catre Luiza Zan &  Rick Condit Quartet, urmati de Dena.

 

Cunoscuta publicului de jazz din Romania si de afara, Luiza Zan exceleaza prin aparitii de bun gust dar, mai ales, prin calitatile sale uimitoare de cantareata, compozitoare si textiera. Locul I la editia din 2004 de la  Cerbul de Aur i-a marcat debutul carierei, fiind confirmat si de premiile Festivalului de Jazz de la Montreal, din aceeasi perioada.

 

Rick Condit, originar din San Francisco, este saxofonist si profesor de jazz de peste 25 de ani. El a predat si a cantat in 26 de tari de pe 5 continete, alaturi de artisti ca Ella Fitzgerald, Bellson Louie, Ray Brown si Bob Hope.

 

Dena este o trupa Americana din Los Angeles, California si va performa pe 2 iunie, alaturi de  Luiza Zan & Rick Condit Quartet.

 

Turneul Synergy 2011 are in program, pe langa Bucuresti, inca 4 orase: Brasov, Sf. Gheorghe, Tg. Mures si Sibiu, fiind incheiat de inca 2 concerte in Bucuresti, pe 14 si 15 iunie. In fiecare oras se vor desfasura doua nopti de concerte impartite astfel: 

 

Bossa Nova & Acoustic Music Night  -  Luiza Zan & Rick Condit Quartet  and Dena, California

 

Experience Night - Switzerlind si Estate, trupe americane din Minneapolis, Minnesota

 

Synergy 2011 este organizat de impresarul.ro, avand ca sponsor oficial AdNet Telecom si doreste sa creeze o traditie in spargerea tiparelor fixate de genurile muzicale, de granite si de timp.

 

Despre ADNET MARKET MEDIA

AdNet Telecom este un furnizor de servicii de telecomunicatii ce ofera inovatie si încredere pe piata de telecomunicatii din România. Serviciile oferite constau în: acces la internet de calitate superioara si pe scara larga, servicii de voce si multimedia, videoconferinte. În plus, AdNet Telecom opereaza propriul data center si dezvolta un program de relatii cu clientii îmbunatatit continuu, menit sa satisfaca nevoile de comunicatii ale clientilor sai. Infiintata în 2007, AdNet Telecom a evoluat de-a lungul anilor, operând în prezent o retea redundanta de 40 Gbit/sec ce conecteaza clientii sai la nivel national. Echipamentele si tehnologiile performante pe care le utilizeaza denota calitatea superioara a serviciilor oferite, iar profesionalismul cu care ofera solutii perfect adaptate necesitatilor celor mai exigenti clienti ii situeaza in topul companiilor de telecomunicatii.
AdNet ofera flexibilitatea de a alege infrastructura si serviciile de care clientii au nevoie, pentru care se beneficiaza de cea mai buna asistenta tehnica cu un maxim al timpului de raspuns de 30 de minute.Astfel, calitatea serviciilor oferite de AdNet telecom este garantata prin uptime-ul anual de 99.85% si de un sistem avansat de control al retelei care monitorizeaza in permanenta conexiunile acesteia.

 

AMIRA RADULESCU

ADNET MARKET MEDIA

www.adnettelecom.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Formatie nunta Bucuresti-va ofera un show nemaipomenit
book Formatie nunta - adevarat spectacol muzical
book Formatie nunta - artisti veritabili cu o prezenta scenica impunatoare
book Formatie nunta - pentru evenimente fericite si oameni impliniti
book Pe blog trebuie sa fie prezente ultimele noutati din domeniul ales
book Comanda cele mai populare carti spirituale online, numai de la Agni Mundi!
book Simbolistica unor pungi cadou de Valentine’s Day si Dragobete
book Folii print digital – o solutie de durata si accesibila de la Multisign
book Avantajele publicitatii pe suport textil
book Drapeluri si fanioane personalizate de catre cei mai buni specialisti!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online