Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Conferintele si targul pe energie regenerabila si eficienta energetica - pentru a VII-a oara la Expo Arad


Conferintele si targul pe energie regenerabila si eficienta energetica - pentru a VII-a oara la Expo AradCategorie : Comunicate > Mediu, energie
publicat pe : 10.03.2015

ENREG ENERGIA REGENERABILA®, evenimentul pe energie regenerabilă şi eficienţă energetică din triunghiul de frontieră România - Ungaria - Serbia a fost prezent pentru a VII-a oară la Expo Arad, între 4-6 martie 2015.

 

"În ciuda barierelor legislative şi a scăderii investiţiilor în energia regenerabilă, ne-am încăpăţânat pentru al şaptelea an consecutiv să reunim specialiştii din domeniu, să analizăm piaţa, să marcăm tendinţele. Anul acesta focusul a fost pe eficienţa energetică în vestul României, care nu este doar o prioritate, ci şi o necesitate atât pentru regiune, cât şi pentru România. Ţara noastră dispune de un potenţial uriaş în ceea ce priveşte eficienţa energetică, fie că vorbim despre sectorul rezidenţial, administrativ sau industrial. Mai este mult de lucru, suntem doar în faza incipientă, iar intenţia noastră este să sprijinim şi să contribuim în continuare la dezvoltarea acestui domeniu Cea de-a VII-a ediţie a târgului ENREG a găzduit peste 30 de companii naţionale şi internaţionale, din 6 ţări europene şi domenii ca: energie solară, eficienţă energetică, hidroenergie, biogaz, cogenerare, plante energetice, consultanţă şi finanţare. Târgul, conferinţele de specialitate şi evenimentele conexe au reunit peste 500 de specialişti din domeniu", a declarat Gabriela Bujeniţă, Manager al proiectului.

 

La ceremonia de deschidere ne-au onorat cu prezenţa Levente BOGNAR, Viceprimar Arad şi Gheorghe SECULICI, Președinte Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad. Evenimentul s-a bucurat şi de vizita Viceconsulului Republicii Federale Germania la Timişoara, domnul Siegfried GEILHAUSEN.

 

Târgul a fost patronat de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și a fost susţinut de parteneri ca: AREL - Asociația Română a Electricienilor, IPA/ EEN - Enterprise Europe Network, Camera de Comerț Italiană pentru România, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad și Centrul de Excelență pentru Energii Regenerabile, Eficiență Energetică și Mediul Înconjurător-CERE.

 

În paralel cu târgul au avut loc conferințe, workshopuri şi forumuri de specialitate. Tematicile prezente în cadrul acestor evenimente paralele expoziţiei au fost: eficienţa energetică, energia solară şi biogazul. Atât conferinţele, cât şi workshop-ul şi forumul dedicat studenţilor au oferit participanţilor exemple din practică şi informaţii concrete despre fiecare domeniu în parte.

 

În luna noiembrie a acestui an, REECO vă invită și la cea de-a VIII-a ediție a celui mai mare târg pe energie regenerabilă și eficiență energetică din România, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, care va avea loc între 18-20 noiembrie 2015, la Sala Palatului din București.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Reciclare deseuri Ploiesti - un pas urias pentru valorificarea a mii si mii de produse
book Sisteme de irigatii la cel mai bun pret
book Ce implica un transport ADR clasa 1
book Cum sa eficientizezi strangerea deseurilor cu cele mai mici investitii
book O locuinta mai calduroasa, facturi mai mici. Afla cum este posibil, de la AMASS!
book Energy Oscars 2015: UnicMar New Energy a stralucit si in acest an
book Centrale Liepsnele – surse eficiente de caldura pentru orice spatiu!
book Achizitionati tocatoare deseuri performante de la Elkoplast Romania
book Avantajele acoperisului verde privite din 3 aspecte
book Prese de balotat pet de la EkoLinea – produse utile in vederea gestionarii corespunzatoare a deseurilor!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online