Informatii comunicate

COMUNICATE

 

ENREG - Poarta de Vest a Afacerii Dumneavoastra


Categorie : Comunicate > Mediu, energie
publicat pe : 17.04.2012

ENREG ENERGIA REGENERABILA®, târgul pentru energie regenerabila si eficienta energetica în constructii si renovari va asteapta între 25-27 aprilie 2012, la Expo Arad International. În doar patru ani, ENREG a stabilit o reputatie nationala si internationala solida, devenind evenimentul conducator din Euro regiunea Romania, Ungaria si Serbia in domeniul energiei regenerabile. În ciuda crizei financiare, ENREG a reusit sa aduca la un loc aproximativ 90 de expozanti din 12 tari europene în cautarea parteneriatelor în România si oferind noi locuri de munca.

 

Potrivit Strategiei Energetice a României, pentru perioada 2011-2035, sursele regenerabile de energie vor ajunge în 2035 la o pondere de 41% din productia de electricitate la nivel national, în paralel cu cresterea ponderii energiei nuclearelectrice, ce va acoperi 37% din total. Este prevazuta o investitie de peste 30 miliarde de euro pentru producerea celor 14.800 MW de energie electrica din energie nucleara si din surse de energie regenerabilda pâna în 2035. Totodata, conform datelor Transelectrica, în prezent în România exista parcuri fotovoltaice cu o capacitate de doar 2 MW, microhidrocentrale de 400 de MW si instalatii pe biomasa de 25 de MW, iar pentru urmatorii ani sunt anuntate proiecte pentru instalarea de parcuri fotovoltaice cu o capacitate de pând la 300 de MW.

 

Cel mai mare si semnificant eveniment din domeniul energiilor regenerabile din euro regiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa va asteapta anul acesta cu aproape 90 de expozanti din 12 tari europene, în 2 pavilioane expozitionale si 2500mp spatiu de expunere, care vor prezenta produsele si serviciile lor din toata gama de energii regenerabile.

 

Un spatiu special în cadrul târgului va fi Parcul Solar, o zona amenajata expozantilor din domeniul energiei solare. Acesta va gazdui peste 35 de expozanti, care îsi vor prezenta produsele si serviciile si vor putea fi gasiti mult mai usor de vizitatorii de specialitate.

 

Pentru prima data la ENREG, vor fi prezenti printre expozanti si reprezentanti ai BRD Timisoara si BCR Bucuresti, oferind posibilitati de finantare în proiectele de energie regenerabila. Printre expozanti se afla si compania Tractebel Engineering care va oferi consultanta tehnica gratuita clientilor RoSEFF (facilitatea de finantare pentru IMM-urile din România) si un grant UE de pând la 150.000 de Euro.

 

În cele 3 zile ale târgului si-au anuntat prezenta membrii unei delegatii din Serbia de la Secretariatul Provincial al Voivodinei de Energie si Resurse Minerale, precum si reprezentanti ai Ambasadei României în Ungaria, Consulatului General al Serbiei si a Camerei de Comert si Industrie din Budapesta.

 

În paralel cu târgul vor fi organizate numeroase conferinte si workshopuri de specialitate cu subiecte de energie regenerabila, în cadrul carora se vor prezenta peste 60 de lucrari în cele 3 zile ale evenimentului. Acestea vor trata tematici ca: energia solara, eficienta energetica, bioenergia, hidroenergia si energia din lemn. Printre cei care vor sustine discursuri în cadrul acestor conferinte se numara reprezentanti ai: TRANSELECTRICA S.A., AROS Solar Technology din Italia, PEV din Italia, REFUsol GmbH din Germania, Ministerului Mediului si Padurilor, Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, ARmHE, Agentiei de Eficienta Energetica din Republica Serbia, Asociatiei de Case Pasive din Romania, ALUMIL ROM INDUSTRY S.A., AREL, Schneider Electric Romania si multi altii.

 

ENREG ENERGIA REGENERABILA® a obtinut si in acest an sprijinul Ministerului Mediului si Padurilor si Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe langa alte institutii si asociatii nationale si internationale. Sponsori precum: AROS SOLAR Technology, Gunther Wood si Productie Energie Verde sustin evenimentul.

 

Pentru mai multe informatii despre ENREG ENERGIA REGENERABILA®, puteti vizita website-ul targului www.enreg-expo.com.

 

Contact i informatii:

REECO RO Expozi~ii S.R.L.

B-dul. Revolutiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad Phone: +40 (0) 257-23099 - 9

Fax: +40 (0) 257-23099 - 8

info@reeco.ro

www.reeco.ro

 

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expozitii, face parte din Grupul REECO cu firma mama în Germania i filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Var~ovia, Polonia, Budapesta, Ungaria i Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experti din 70 tari participa la târgurile i conferintele organizate de REECO. Gasiti mai multe detalii pe www.energy-server.com.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Reciclare deseuri Ploiesti - un pas urias pentru valorificarea a mii si mii de produse
book Sisteme de irigatii la cel mai bun pret
book Ce implica un transport ADR clasa 1
book Cum sa eficientizezi strangerea deseurilor cu cele mai mici investitii
book O locuinta mai calduroasa, facturi mai mici. Afla cum este posibil, de la AMASS!
book Energy Oscars 2015: UnicMar New Energy a stralucit si in acest an
book Centrale Liepsnele – surse eficiente de caldura pentru orice spatiu!
book Achizitionati tocatoare deseuri performante de la Elkoplast Romania
book Avantajele acoperisului verde privite din 3 aspecte
book Prese de balotat pet de la EkoLinea – produse utile in vederea gestionarii corespunzatoare a deseurilor!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online