Informatii comunicate

COMUNICATE

 

ENREG ENERGIA REGENERABILA® - Poarta de Vest a Romaniei pentru investitorii in energia regenerabila - 06-08/03/2013


ENREG ENERGIA REGENERABILA® - Poarta de Vest a Romaniei pentru investitorii in energia regenerabila - 06-08/03/2013Categorie : Comunicate > Mediu, energie
publicat pe : 08.01.2013

ENREG ENERGIA REGENERABILA® cel mai mare târg pe energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din triunghiul de frontieră România-Ungaria-Serbia, revine cu cea de-a V-a ediție, între 06-08 martie 2013, la Expo Arad Internațional. Târgul internațional pentru energie reprezintă, Poarta de Vest a României pentru investitori și reunește totodată interesul a celor trei țări pentru energia regenerabilă și eficiența energetică.

 

Conform ANRE, România are un potențial de investiții în energia regenerabilă de 5 miliarde de euro. În ciuda crizei financiare investițiile și capacitățile de energie regenerabilă instalate continuă să crească. În ultimii ani cel mai mare impact în sectorul energiei regenerabile l-a avut energia solară. Încă din 2008, în România se dezvoltă tot mai mult sectorul fotovoltaic, panourile solare existente producând în acest an de 10 ori mai mult decât în 2011. Conform obiectivelor stabilite de Guvern până în anul 2020, o cincime (20%) din energia consumată în România trebuie să provină din surse de energie regenerabilă.

 

Pentru a sprijini dezvoltarea pieței de energii regenerabile în România, REECO intenționează să organizeze în paralel cu ENREG ENERGIA REGENERABILA®, PV Platform Romania, punct de întâlnire pentru experți din domeniul fotovoltaic în România, între 6 - 8 martie 2013, la Expo Arad Internațional. Evenimentul va crea o platformă ideală pentru experții din sectorul fotovoltaic din România și din străinătate pentru schimb de experiențe, pentru a intra în contact cu persoane cheie din domeniul fotovoltaic în România și pentru a-și prezenta produsele și serviciile lor pe piața românească.

 

În cadrul conferinței, autorități publice naționale și internaționale, asociații, oameni de știință și companii își vor prezenta tendințele, rezultatele unor cercetări, tehnologii și inovații din domeniul lor. PV Platform Romania va fi gazda conferinței și workshop-ului de 2 zile, 6-7 martie 2013: PV Conference - Changes & Risks. Workshopul va prezenta condițiile legale, financiare și operaționale pentru energia fotovoltaică în România. Pe lângă acest workshop sunt planificate conferințe și alte evenimente conexe pe tematici ca: biomasă, hidroenergie, eficiență energetică.

 

Târgul vă așteaptă și în 2013 cu tematici din sfera energiilor regenerabile: energie solară, biomasă, hidroenergie, pompe de căldură, energie geotermală și eficiența energetică în construcții și renovare.


Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

 
Contact și informații:
REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax: +40 (0) 257-23099 - 8

info@reeco.ro

 

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Varșovia, Polonia, Budapesta, Ungaria şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Reciclare deseuri Ploiesti - un pas urias pentru valorificarea a mii si mii de produse
book Sisteme de irigatii la cel mai bun pret
book Ce implica un transport ADR clasa 1
book Cum sa eficientizezi strangerea deseurilor cu cele mai mici investitii
book O locuinta mai calduroasa, facturi mai mici. Afla cum este posibil, de la AMASS!
book Energy Oscars 2015: UnicMar New Energy a stralucit si in acest an
book Centrale Liepsnele – surse eficiente de caldura pentru orice spatiu!
book Achizitionati tocatoare deseuri performante de la Elkoplast Romania
book Avantajele acoperisului verde privite din 3 aspecte
book Prese de balotat pet de la EkoLinea – produse utile in vederea gestionarii corespunzatoare a deseurilor!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online