Informatii comunicate

COMUNICATE

 

ENREG ENERGIA REGENERABILA® - a cincea editie, prima zi de succes


ENREG ENERGIA REGENERABILA® - a cincea editie, prima zi de succesCategorie : Comunicate > Mediu, energie
publicat pe : 06.03.2013

A V-a ediție ENREG ENERGIA REGENERABILA® - cel mai mare și important eveniment pe energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din triunghiul de frontieră România - Ungaria - Serbia, împreună cu prima ediție PV Platform Romania - punctul de întâlnire nr. 1 pentru experții din domeniul fotovoltaic, și-a deschis porțile azi, 6 martie 2013, la Expo Arad Internațional. Peste 115 expozanți, din 14 țări, de pe 2 continente își prezenta produsele, serviciile, posibilitățile de finanțare și proiectele realizate sau plănuite pe viitor în acest domeniu, pe parcursul celor 3 zile de eveniment. Târgul va putea fi vizitat pe perioada 06-08 martie 2013, zilnic între orele 9-18.

 

Ceremonia de deschidere a evenimentului a avut loc azi, 6 martie, de la ora 11. Ne-au onorat cu prezența Radeczky JENÖ, Comisar Ministerial Relații Economice Externe, Vicepreședinte Relații Economice Externe Camera de Comerț și Industrie, Ungaria; Adrian DIMACHE, Secretar General, Camera de Comerț Italiană pentru România și Nicolae Băcanu, Vice-Președinte, Camera de Comerț și Industrie România, Președinte Camera de Comerț și Industrie Arad, România. Avena GALL-TAMAS - Director REECO RO EXPOZIȚII a moderat evenimentul.

 

Deși suntem martorii crizei financiare care se manifestă în întreaga lume, investitorii sunt în căutarea de oportunități interesante și sigure. În ultimii ani numărul companiilor europene din domeniul energiei a crescut rapid, iar investiţiile în energia regenerabilă stabilesc recorduri în fiecare an. Sunt tot mai mulţi antreprenori care au în vedere construcţia de centrale hidroelectrice, câmpuri de panouri solare sau fabrici pe bază de biomasă. Această tendinţă împreună cu potenţialul energetic oferit de fiecare zonă a ţării, îndreaptă atenţia înspre România.  REECO, organizator al evenimentului a reușit să aducă peste 115 expozanți, din 14 țări europene, de pe 2 continente pe o suprafață de aproximativ 3000m², în 3 pavilioane expoziționale. Printre expozanți se numără: producători, furnizori, prestatori de servicii și distribuitori din domeniul energiei regenerabile și eficienței energetice.

 

PV Platform Romania vine în sprijinul investitorilor în energie fotovoltaică, cu peste 60 de expozanți care vor putea fi găsiți mai ușor de către vizitatorii de specialitate, datorită amplasării standurilor în hălile A și C din cadrul Expo Arad Internațional. Printre companiile expozante din acest domeniu se numără: IDEEMASUN energy GmbH, Producție Energie Verde, PM Service srl, Solanna Investment SRL, Sunrise PV, RECOM Ltd, Inversolar Energy SRL, Ravano Green Power, Solargreen International SRL, Apolo Solar s.r.o., China Sunergy Europe GmbH, și alții. În Hala B vizitatorii vor putea intra în contact cu firme din domenii ca: biomasă, cogenerare, hidroenergie, electricitate și eficiență energetică în construcții și renovări, servicii.

 

În paralel cu târgul azi, a avut loc prima parte a PV Conference - Changes & Risks, urmând ca mâine, 7 martie, să se desfășoare cea de-a doua parte a conferinței. Tot astăzi a avut loc și Întâlnirea EuroRegională: IBEF, în cadrul căreia experți din Serbia, Ungaria şi România s-au întâlnit pentru a discuta probleme legate de energii regenerabile şi posibilităţi de dezvoltare în această regiune.

 

Târgul îi așteaptă și în zilele ce urmează pe cei interesați să încheie parteneriate și  să se informeze cu privire la energiile regenerabile. Mâine, 7 martie va avea loc conferința Biogazul. Tehnologii de obținere și importanța acestora pentru dezvoltarea durabilă, iar vineri, 8 martie vor avea loc A V-a Conferință Internațională: Energia din lemn în România; A V-a Conferință Națională: Microhidrocentrale - prezent și viitor în România  și Academia AREL / Fotovoltaice - Sesiunea de primăvară ENREG 2013.

 

Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

Contact și informații:
REECO RO Expoziţii S.R.L.
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad
Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax: +40 (0) 257-23099 - 8

info@reeco.ro

www.reeco.ro

 

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Varșovia, Polonia, Budapesta, Ungaria şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Reciclare deseuri Ploiesti - un pas urias pentru valorificarea a mii si mii de produse
book Sisteme de irigatii la cel mai bun pret
book Ce implica un transport ADR clasa 1
book Cum sa eficientizezi strangerea deseurilor cu cele mai mici investitii
book O locuinta mai calduroasa, facturi mai mici. Afla cum este posibil, de la AMASS!
book Energy Oscars 2015: UnicMar New Energy a stralucit si in acest an
book Centrale Liepsnele – surse eficiente de caldura pentru orice spatiu!
book Achizitionati tocatoare deseuri performante de la Elkoplast Romania
book Avantajele acoperisului verde privite din 3 aspecte
book Prese de balotat pet de la EkoLinea – produse utile in vederea gestionarii corespunzatoare a deseurilor!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online