Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Echipa“Let’s Do It, Romania!” semneaza parteneriate importante cu autoritatile si in 2012


Echipa“Let’s Do It, Romania!” semneaza parteneriate importante cu autoritatile si in 2012Categorie : Comunicate > Mediu, energie
publicat pe : 25.04.2012

Proiectul de curățenie națională "Let's Do It, Romania!" beneficiază și în acest an de sprijinul autorităților la nivel central și local. Până în acest moment au fost încheiate parteneriate oficiale cu Ministerul Mediului și Pădurilor, Garda Națională de Mediu, Ministerul Educatiei, Cecetării, Tineretului șI Sportului și Administrația Penitenciarelor.

 

Partenerul principal al acțiunii, ținând cont de faptul că proiectul este unul ecologic, este, pentru al treilea an consecutiv, Ministerul Mediului și Pădurilor. MMP va implica toate instituțiile din subordonarea Ministerului, dar și cele aflate în coordonare acestuia, pentru a oferi sprijin la nivel județean/local. Printre instituțiile subordonate se regăsește și Garda Națională de Mediu, un partener important al echipei, datorită feedback-ului constant oferit, dar și sprijinului pe care îl vor acorda în acest an pentru alegerea zonelor unde se va face curățenie.

 

Susținerea Ministerului Educatiei, Cecetării, Tineretului șI Sportului pentru acţiunea "Let's Do It, Romania!" va consta în implicarea inspectoratelor școlare în proiect, dar și în comunicarea acțiunii în instituțiile din subordine. La fel ca și în anii anteriori, școlile din toată țara se vor putea înscrie pentru acțiunea de curățenie, organizându-se în echipe distincte. În 2010 și 2011 peste 50% din participanții la curățenia națională au fost elevi, iar Ministerul Educației, Cecetării, Tineretului șI Sportului a jucat un rol cheie în acest sens.

 

Și Administrația Penitenciarelor este pentru a treia oară parte din proiectul "Let's Do It, Romania!" prin încurajarea și implicarea deținuților ca voluntari în Ziua de Curățenie Națională. Alăturarea la acest proiect reprezintă pentru deținuți un exercitiu reușit de reintegrare in societate. În 2011, 882 de detinuti au participat la curățenia națională.  Persoanele private de libertate sunt încurajate să participe la cât mai multe activităţi de acest gen, pentru că este urmărită transmiterea unor valori fundamentale. Activitățile întreprinse  contribuie la formarea de deprinderi şi atitudini prosociale şi, prin acestea, la reintegrarea ulterioară în comunitate.

 

"Let's Do It, Romania!" este proiectul tuturor celor care cred că în România se întâmplă şi lucruri pozitive, atunci când fiecare este dispus să contribuie, chiar cu foarte puţin: o singură zi, pentru o Românie curată - 12 mai!

 

„Let's Do It, Romania!" este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi. În 2010 şi 2011, în cele 2 ediţii organizate până în prezent, peste 500 000 de voluntari au participat în Ziua de Curăţenie Naţională. In 2012, Ziua de Curăţenie Naţională este 12 mai, zi în care România va face curăţenie alături de Bulgaria, Republica Moldova şi Turcia, ca parte din iniţiativa globală Let's Do It World! Peste 85 de țări din întreaga lume vor organiza o zi de curățenie generală, în perioada 24 martie-25 septembrie.

 

Pentru mai multe informații, persoanele de contact sunt:

Persoane de contact:
Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitrormania.ro, 0734 857 405
Anca Baniţă, anca.banita@letsdoitromania.ro, 0724 229 678
Site: http://www.letsdoitromania.ro
Blog http://www.blog.letsdoitromania.ro 
Twitter: http://www.twitter.com/letsdoitro
Cauza de Facebook: http://apps.facebook.com/causes/causes/403155/
Pagina de Facebook: http://www.facebook.com/LetsDoItRO


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Reciclare deseuri Ploiesti - un pas urias pentru valorificarea a mii si mii de produse
book Sisteme de irigatii la cel mai bun pret
book Ce implica un transport ADR clasa 1
book Cum sa eficientizezi strangerea deseurilor cu cele mai mici investitii
book O locuinta mai calduroasa, facturi mai mici. Afla cum este posibil, de la AMASS!
book Energy Oscars 2015: UnicMar New Energy a stralucit si in acest an
book Centrale Liepsnele – surse eficiente de caldura pentru orice spatiu!
book Achizitionati tocatoare deseuri performante de la Elkoplast Romania
book Avantajele acoperisului verde privite din 3 aspecte
book Prese de balotat pet de la EkoLinea – produse utile in vederea gestionarii corespunzatoare a deseurilor!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online