Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Floria.ro va planta pentru clientii sai peste 1000 de copaci in padurile din jurul Bucurestiului


Floria.ro va planta pentru clientii sai peste 1000 de copaci in padurile din jurul BucurestiuluiCategorie : Comunicate > Mediu, energie
publicat pe : 24.04.2012

Floria continua si in acest an activitatile ecologice pentru protejarea mediului, incepute in octombrie 2011. Campania "Cumpara un buchet de la Floria si ajuti la plantarea unui copac" este o initiativa pentru protejarea mediului inconjurator si implicit pentru crearea unei culturi civice care sa sustina dezvoltarea durabila a orasului Bucuresti.

 

Pentru orice comanda de minim 300 RON, clientul Floria va deveni "parintele spiritual" al unui arbore care va fi plantat pe chetuiala florariei online. Fiecare arbore va avea o placuta pe care va fi inscriptionat numele "parintelui spiritual". Acesta ar putea fi expeditorul buchetului de flori, destinatara acestuia sau oricine altcineva ales de clientul Floria (alegerea ii apartine clientului).

 

"La inceputul lunii mai, echipa Floria iese la o gura de aer proaspat, la plantat, prin padurile din jurul Bucurestiului, odata atat de bogate si acum decimate de defrisarile ilegale. Suntem datori fata de generatiile ce urmeaza sa le oferim natura asa cum am mostenit-o si noi, chiar sa o protejam mai mult. Noi vom planta cu mare grija fiecare copac pentru clientii nostri, gravam si placute cu numele acestora si in plus fata de anul trecut, acesti arbori si poza lor cu numele "parintelui adoptiv" o sa fie vizibile si pe Google Earth la latitudinea / longitudinea exacta, astfel incat sa poata fi vizitati oricand, online sau offline, chiar si peste ani, cand o sa fie niste arbore maturi. Daca anul trecut plantam un copac pentru fiecare 100 de comenzi si nu asociam acest copac unui client anume, din 2012 am decis sa oferim mai mult, fiecare comanda (peste o limita minima de pret) inseamna un copac in plus si astfel vom avea maxim de transparenta, fiecare client stiind exact care copac este al lui si pentru ce comanda a fost plantat", a declarat Mugur Cosmin Frunzetti, managing partner Floria.ro

 

Ca si anul trecut, floraria Floria invita si alte magazine online, companii, organizatii, bloggeri si personalitati publice in campania "Cumpara un buchet de la Floria si ajuti la plantarea unui copac". Suntem deschisi oricui vrea sa se implice alaturi de noi, fie oferind clientilor lor aceleasi beneficii (un copac "infiat" la fiecare comanda lansata) sau ajutandu-ne in operatiunile efective de plantare (traditional, cu lopata in mana).

 

Daca firmele care au construit centre comerciale, cladiri de locuinte si birouri in locul padurilor au uitat sa planteze copaci in alte zone, Floria va indeplini acest rol pentru ei. Iar clientii vor oferi nu doar o surpriza si multa bucurie celor dragi, dar si un plus de sanatate tuturor locuitorilor din Capitala si din zonele adiacente.

 

Floria.ro s-a lansat in urma cu aproape 2 ani, in luna iulie 2010. In prezent, floraria online are peste 8.000 de clienti si livreaza aproximativ 1.000 de buchete in fiecare luna, in cele peste 40 de orase din intreaga tara in care opereaza. In 2010, a primit titlul de Floraria anului la cea de-a 5-a editie a Galei Premiilor de E-Commerce.

 

Pentru informatii suplimentare legate de pregatirile nostre in campania Cumpara un buchet de la Floria si ajuti la plantarea unui copac, va rugam sa ne contactati:

 

Lavinia Biberi - PR & Marketing Manager floria.ro

Tel: 0757 22 22 44

Adresa: Ana Davila, Nr. 5 - Bucuresti

Web: floria.ro | Facebook: Floria.ro | Twitter: @floriaro | Floria Google +


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Reciclare deseuri Ploiesti - un pas urias pentru valorificarea a mii si mii de produse
book Sisteme de irigatii la cel mai bun pret
book Ce implica un transport ADR clasa 1
book Cum sa eficientizezi strangerea deseurilor cu cele mai mici investitii
book O locuinta mai calduroasa, facturi mai mici. Afla cum este posibil, de la AMASS!
book Energy Oscars 2015: UnicMar New Energy a stralucit si in acest an
book Centrale Liepsnele – surse eficiente de caldura pentru orice spatiu!
book Achizitionati tocatoare deseuri performante de la Elkoplast Romania
book Avantajele acoperisului verde privite din 3 aspecte
book Prese de balotat pet de la EkoLinea – produse utile in vederea gestionarii corespunzatoare a deseurilor!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online