Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Primele Highlights la ENREG ENERGIA REGENERABILA® 25-27.04.2012


Primele Highlights la ENREG ENERGIA REGENERABILA®  25-27.04.2012Categorie : Comunicate > Mediu, energie
publicat pe : 27.02.2012

Cea de-a IV-a ediție a târgului de energie regenerabilă și eficiență energetică ENREG ENERGIA REGENERABILĂ® vă așteaptă între 25-27 aprilie 2012, la Expo Arad Internațional cu inovații de la companii naționale și internaționale.

 

Târgul reunește și în acest an, experți și persoane cheie din domeniu și dezvoltă interesul comun pe care îl au România, Serbia și Ungaria pentru energiile regenerabile și eficiența energetică. Programul evenimentului include târgul, forumuri, workshopuri și conferințe.

 

În România, interesul pentru energii regenerabile este tot mai mare, iar acest aspect este dovedit de faptul că 46% din spațiul expozițional al târgului este deja vândut. Printre expozanții deja înscriși la târg se numără atât companii naționale cât și internaționale din 6 țări. Vor fi prezenți la târg expozanți precum Gamesa Electric BU, care va prezenta invertoare pentru panouri fotovoltaice; Aros Solar Technology, care realizează sisteme de monitorizare și invertoare pentru parcuri solare de la dimensiuni mici la dimensiuni mari; B-Team Consult, care va aduce în atenția vizitatorilor echipamente de cogenerare și trigenerare, precum și turbine pe abur și Producție Energie Verde -PEV, acesta fiind furnizor de instalații fotovoltaice, centrale de biogaz, centrale de biomasă și microhidrocentrale. Printre expozanți se află și compania REFUsol GmbH, producător conducător pe piața mondială renumit pentru superioritatea sa tehnică și eficiență de 98,2% în ceea ce privește energia fotovoltaică.

 

Din 2009 ENREG ENERGIA REGENERABILA® a devenit cel mai mare târg internațional pentru energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovări din euro regiunea Dunăre-Criș-Mureș-Tisa.

 

Târgul internațional vă așteaptă și anul acesta cu tematici precum: energia solară, biomasa, hidroenergia, energia din lemn, pompe de căldură, energie geotermală și eficiența energetică în construcții și renovare.

 

În centrul atenției se află energia solară, de aceea o atracție pentru participanții la ENREG ENERGIA REGENERABILĂ® va fi Parcul Solar, o zonă distinctă în cadrul târgului, unde mai mulți expozanți din acest domeniu vor putea fi găsiți mai ușor de către vizitatorii de specialitate.

 

Târgul se bucură de susținerea Ministerului Mediului și Pădurilor și al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, iar până în prezent este sponsorizat de 2 companii importante din Italia, din domeniul energiei solare. Este vorba despre companiile Aros Solar Technology și PEV.

 

Mai multe conferințe și forumuri de însoțire cu subiecte de energie regenerabilă și eficiență energetică vor avea loc în paralel cu târgul, unde autorități publice, asociații, oameni de știință și companii vor prezenta tendințe, rezultate din cercetări, tehnologii și inovații din domeniul lor.


Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

 

Contact și informații:

REECO RO Expoziţii S.R.L.

B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad

Phone: +40 (0) 257-23099 - 9

Fax: +40 (0) 257-23099 - 8

info@reeco.ro

www.reeco.eu

 

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Varșovia, Polonia, Budapesta, Ungaria şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Reciclare deseuri Ploiesti - un pas urias pentru valorificarea a mii si mii de produse
book Sisteme de irigatii la cel mai bun pret
book Ce implica un transport ADR clasa 1
book Cum sa eficientizezi strangerea deseurilor cu cele mai mici investitii
book O locuinta mai calduroasa, facturi mai mici. Afla cum este posibil, de la AMASS!
book Energy Oscars 2015: UnicMar New Energy a stralucit si in acest an
book Centrale Liepsnele – surse eficiente de caldura pentru orice spatiu!
book Achizitionati tocatoare deseuri performante de la Elkoplast Romania
book Avantajele acoperisului verde privite din 3 aspecte
book Prese de balotat pet de la EkoLinea – produse utile in vederea gestionarii corespunzatoare a deseurilor!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online