Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Trei tari impreuna pentru Energia Regenerabila la ENREG ENERGIA REGENERABILA® 25-27.04.2012


Trei tari impreuna pentru Energia Regenerabila la  ENREG ENERGIA REGENERABILA®  25-27.04.2012Categorie : Comunicate > Mediu, energie
publicat pe : 13.02.2012

Ungaria, Serbia și România au în comun interesul pentru energia regenerabilă și eficiența energetică. Promovarea programelor de energie, crearea unui cadru legal, dezvoltarea pieței de energii regenerabile și atingerea unor diferite target-uri sunt doar câteva din obiectivele comune ale acestor țări.

 

ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, târgul euro-regional pentru  energie din triunghiul de frontieră, revine cu cea de-a patra ediție. Târgul va avea loc în Arad, între 25-27 aprilie 2012 la Expo Arad Internațional. Acest eveniment a devenit cunoscut din 2009 ca fiind cea mai importantă platformă pentru persoane cheie și experți, în vederea schimbului de experiență și realizarea de afaceri.

 

Cu toate că România deține 5% din resursele de țiței din Europa și este cel mai mare producător de gaz din Europa Centrală, țara a importat aproximativ 33% din gaze și 66% din uleiurile sale din Rusia. Pentru a contracara această dependență de combustibili fosili, au fost stabilite obiective ambițioase pentru țară. Până în 2020, 24% din consumul final de energie va fi acoperit din surse de energii regenerabile și producția de electricitate din energii regenerabile, alimentarea cu energie termică, răcirea și alimentarea cu combustibili în domeniul transportului vor  fi extinse până în 2020.

 

Potențialul României de a utiliza surse de energii regenerabile este mare, iar conștientizarea, în rândul populației, în economie și politică, asupra susținerii politicilor mediului înconjurător și a energiei este în creștere. Investițiile externe și schimburile de experiență sunt de asemenea încurajate. Piața românească va deveni, în viitor, o piață de energii regenerabile în creștere.

 

Cel mai mare potențial de creștere este în domeniul energiei solare și eoliene. În ultimii ani, energia eoliană s-a dezvoltat remarcabil în România, dar și în domeniul energiei solare au fost dezvoltate proiecte. În plus, există potențial prin utilizarea eficientă a biomasei în sensul larg al acesteia.  

 

 

Pentru a susține piața să se dezvolte, la granița dintre cele trei țări: România, Ungaria și Serbia, REECO organizează cea de-a IV-a ediție a ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, cel mai mare târg  și conferințe pe energie regenerabilă și eficiență energetică în construcții și renovare. În paralel cu târgul vor avea loc conferințe specializate, unde autorități publice naționale și internaționale, asociații, oamenii de știință și companii își vor prezenta tendințele, rezultatele unor cercetări, tehnologii și inovații din domeniul lor.

 

Târgul și conferințele internaționale vă așteaptă cu subiecte precum: energia solară, biomasă, hidroenergia, pompe de căldură, energie geotermală și eficiența energetică în construcții și renovare. Parcul Solar, Strada Biogaz și Aleea Microhidrocentralelor sunt zone diferite ale târgului, unde mai mulți expozanți din aceste domenii vor putea fi găsiți mai ușor de către vizitatorii de specialitate.

 

Pentru mai multe informații despre ENREG ENERGIA REGENERABILĂ®, puteți vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

 

Contact și informații:

 

REECO RO Expoziţii S.R.L.

B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4, 310025 Arad

Phone: +40 (0) 257-23099 - 9

Fax: +40 (0) 257-23099 - 8

info@reeco.ro

 

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expoziţii, face parte din Grupul REECO cu firma mamă în Germania şi filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Varșovia, Polonia, Budapesta, Ungaria şi Arad, România. Din 1997, aproximativ 50,000 de experţi din 70 ţări participă la târgurile şi conferinţele organizate de REECO. Găsiţi mai multe detalii pe www.energy-server.com.


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Reciclare deseuri Ploiesti - un pas urias pentru valorificarea a mii si mii de produse
book Sisteme de irigatii la cel mai bun pret
book Ce implica un transport ADR clasa 1
book Cum sa eficientizezi strangerea deseurilor cu cele mai mici investitii
book O locuinta mai calduroasa, facturi mai mici. Afla cum este posibil, de la AMASS!
book Energy Oscars 2015: UnicMar New Energy a stralucit si in acest an
book Centrale Liepsnele – surse eficiente de caldura pentru orice spatiu!
book Achizitionati tocatoare deseuri performante de la Elkoplast Romania
book Avantajele acoperisului verde privite din 3 aspecte
book Prese de balotat pet de la EkoLinea – produse utile in vederea gestionarii corespunzatoare a deseurilor!
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online