Informatii comunicate

COMUNICATE

 

2012 – deschiderea celei mai mari unitati medicale din Romania


2012 – deschiderea celei mai mari unitati medicale din RomaniaCategorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 12.12.2011

Grupul Medical Romgermed a intrat in linie dreapta cu amenajarea celei mai mari unitati medicale proprii din Romania.

 

In prima parte a anului 2012 va fi gata Ambulatoriul de Specilalitate in cadrul Spitalului Romgermed, parte integranta a unui proiect mai vast (respectiv spitalul privat cu 250 de paturi). Tinand cont de adresabilitatea foarte larga, de numarul mare de cabinete si de specialitati medicale (peste 20), de dotarile si de serviciile medicale conexe implicate, conducerea Romgermed apreciaza ca aceasta unitate medicala va fi cel mai mare Ambulatoriu de Specialitate privat din Bucuresti in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate.

 

Premiera in Romania

 

Pentru prima data in Romania, pacientii asigurati vor beneficia de toate analizele, serviciile si specialitatile medicale decontate de catre Casa de Asigurari intr-un spatiu extrem de generos (peste 6.000 mp), organizat dupa cele mai moderne standarde. 

 

In baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist aflat in relatie contractuala cu Casele de Asigurari, pacientii asigurati vor putea sa acceseze in mod gratuit in noul Ambulatoriu din cadrul Spitalului Romgermed urmatoarele servicii decontate:

- Analize de laborator - toate cele 75 analize uzuale prevazute in Contractul-cadru privind conditiile acordarii asistentei medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate

- Consultatii la medici de specialitate - in specialitatile obstetrica-ginecologie, endocrinologie, pediatrie, neurologie, psihiatrie, medicina interna, chirurgie, ORL, oftalmologie, cardiologie, dermatologie, alergologie si altele

- Servicii diagnostice simple şi complexe, precum şi servicii terapeutice / tratamente chirurgicale şi medicale dintre care amintim: explorarea câmpului vizual, EKG de efort, teste cutanate (prick sau IDR) cu seturi standard de alergeni, determinarea refracţiei, extracţie de corpi străini, manevre de mică chirurgie pentru abces şi/sau chisturi si multe altele

- Ecografie: abdominala, pelvina, transvaginala, pentru morfologia fetala, ecografie endocrina (de san sau de tiroida), ecografie de organ, de vase sangvine sau de parti moi.

 

In completarea serviciilor decontate, Ambulatoriul de Specilalitate din cadrul Spitalului Romgermed va oferi, la preturi extrem de avantajoase, o gama extinsa de alte servicii, analize medicale si investigatii diagnostice.

 

"Asiguratii care nu sunt inca arondati unui medic de familie se pot inscrie pe lista de pacienti a oricaruia dintre medicii de familie aflati in relatie contractuala cu CASMB care vor activa in Ambulatoriul de Specilalitate din cadrul Spitalului Romgermed", sustine doctor George Manoiu, Director de Dezvoltare al Grupului Medical Romgermed.

 

Centre ultra-moderne

 

Pacientii vor beneficia si de serviciile unui centru ultramodern de stomatologie-implantologie (amenajat dupa standarde suedeze), precum si de prezenta unei farmacii cu circuit deschis.

 

"Pentru a completa solutiile terapeutice necesare unei largi game de afectiuni, in cadrul Ambulatoriului de Specilalitate din Spitalul Romgermed va functiona si un ultramodern centru de medicina fizica, recuperare medicala si balneologie. Cea mai mare parte a consultatiilor, procedurilor si manevrelor terapeutice va fi de asemenea decontata de catre Casa de Asigurari de Sanatate: kinetoterapie, galvanizare, ultrasunete, curenti, bai galvanice, aplicatii si bai cu parafina, masaj regional, segmentar sau reflex precum si multe altele.", declara doctor George Manoiu.

 

Nu in ultimul rand, in cadrul noii unitati medicale va activa un departament de medicina muncii in care vor putea fi examinati pana la 3.000 angajati/luna.

 

http://www.clinicaromgermed.ro


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
book Uleiul de nucă de cocos pentru ten – un produs minune!
book Cum ne protejam pielea in acest sezon de razele nocive ale soarelui?
book Avantajele sistemului Zhalt Portabil
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online