Informatii comunicate

COMUNICATE

 

AnuCure, un nou tratament revoluționar al hemoroizilor


Categorie : Comunicate > Sanatate
Informatie adaugata de : Pro Digital Media
publicat pe : 11.09.2014

Hemoroizii sunt una dintre cele mai răspândite afecțiuni în rândul populației de pe planetă. Aproximativ jumătate din populație suferă sau a suferit în trecut de simptome hemoroidale, și asta de mai multe ori pe an. Aceste simptome se prezintă sub forma unor dureri, sângerări, mâncărimi și o stare generală de disconfort. Netratate, aceste simptome pot duce chiar la alte afecțiuni mai grave, precum trombozele.

 

Aceste afecțiuni necesită apoi intervenții chirurgicale, care nu garantează întotdeauna disparția hemoroizilor. De aceea, este nevoie ca personale afectate să identifice și să înlăture cauza apariției acestor simptome și să le trateze în mod corespunzător. În SUA, aplicarea gheții este folosită cu succes în tratarea hemoroizilor interni și externi de peste două decenii, deoarece acest procedeu nu implică nici un risc pentru pacient și nici efecte secundare nedorite.  Prin aplicarea gheții pe o zonă umflată, se reduce imediat inflamația și durerea, lucru valabil și în tratamentul hemoroizilor, deoarece aceștia sunt tot inflamații ale venelor din zona rectală.

 

În cazul tratametului hemoroizilor interni, aplicarea gheții ar fi mult mai complicată și chiar inutilă. Gheața s-ar topi rapid, în momentul în care aceasta intră în contact cu căldura corpului uman. Pentru a rezolva această problemă, s-a inventat dispozitivul special criogenic AnuCure. Acest dispozitiv conține un gel frigorific non-toxic, care rămâne rece pentru aproximativ 10 minute, premițând astfel o aplicare mult mai îndelungată. Schimbul de căldură din corpul uman și frig se realizează treptat, în mod controlat.

 

AnuCure este un dispozitiv aprobat de FDA în SUA încă din anul 2001. Datorită succesului înregistrat în rândul pacienților americani. Anucure a fost certificat și de către Comunitatea Europeană. Recent, inventatorul dispozitivului AnuCure, George Caballero a îmbunătătțit aplicatorul original, în urma consultării cu numeroși medici și pacienți. Astfel, noul aplicator AnuCure conține de 4 ori mai mult gel de răcire, efectul este mai îndelungat, iar pacienții nu trebuie să îl mai folosească atât de des. Capătul aplictaorului a fost și el îmbunătățit, deoarece suprafața de contact cu țesuturile inflamate este acum mai mare.

Datorită acestor modificări, AnuCure este cel mai bun dispozitiv criogenic pentru tratarea hemoroizilor de pe piață. AnuCure nu prezintă nici un risc, nu este toxic, nu conține substanțe iritante și nu creează dependență. Poate fi utilizat ori de câte ori este nevoie, timp de 6 luni de zile, fără a mai fi necesară achiziționarea altor unguente pentru tratarea hemoroizilor.

 

AnuCure este disponibil în România, exclusiv prin intermediul firmei Silicon Exim SRL, care a obținut avizul Ministerului Sănătății. De acum, AnuCure, cel mai bun tratament criogenic de pe piață la ora actuală, este disponibil pentru orice pacient, poate fi folosit în siguranță chiar la domiciliu și poate fi obținut prin intermediul site-ului distribuitorului, www.anucure.ro.


RSS Feed

Publicitatea ta !
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate de aceeasi firma:
book Tu stii ce incaltaminte este potrivita pentru copilul tau
book Web design, creare site Ploiesti
book Unde gasesti baloane personalizate in Bucuresti la preturi bune
book Vrei sa ai succes cu cabinetul stomatologic? Utilizeaza consumabile stomatologice, echipamente stomatologice de cea mai buna calitate
book Tobogane de exterior
book Cabinet avocatură Sibiu
book Locurile de joaca gonflabile: distractia preferata a copiilor
book Funerare Rainbow - Servicii profesionale de toaletare si cosmetizare a decedatilor.
book Priceperea si maiestria specialistilor din cadrul firmelor de pompe funebre
book Baloane cu heliu
 

Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Oferta de vara la Plase Tip Rulou
book Plase si rulouri pentru ferestre
book Durata de viata a unor plase insecte
book Protectie impotriva tantarilor si insectelor
book Firma de plase insecte in Bucuresti
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online