Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Campania “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!”, 2.000 de ecografii gratuite suplimentate in campania contra cancerului la san


Campania “Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!”, 2.000 de ecografii gratuite suplimentate in campania contra cancerului la sanCategorie : Comunicate > Sanatate
publicat pe : 24.10.2011

In urma campaniei "Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!", campanie dedicata preventiei cancerului la san, un numar foarte mare de femei si-au exprimat intentia de a face o ecografie mamara gratuita la clinicile Gral Medical.

 

Deoarece estimarile initiale erau de aproximativ 1.000 de ecografii, mesajul campaniei "Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!" a sensibilizat foarte multe femei, iar cererea a depasit estimarile facute de catre organizatori. Acesta este motivul pentru care Gral Medical suplimenteaza numarul de ecografii gratuite cu inca 2.000, ce vor putea fi programate si efectuate pana la sfarsitul lunii noiembrie 2011. Programarile se vor face in ordinea primirii cererilor din clinicile Gral, cereri efectuate in perioada 03 10 2011 - 31 10 2011.

 

"Gral Medical doreste sa ramana in continuare alaturi de toti cei care lupta impotriva cancerului din Romania si, de aceea, faptul ca o astfel de campanie ajunge la inimile romancelor, ne-a determinat sa decidem sa marim cu de 2 ori numarul ecografiilor acordate gratuit. De asemenea, pentru a veni in sprijinul campaniei, programul clinicilor s-a extins si in zilele de sambata.", a declarat Chitan Robert, director promovare-dezvoltare Gral Medical.

 

Chitan Robert a mai adaugat "Vom continua sa cream liste de asteptare si orice programare neonorata va fi inlocuita cu o alta, din aceste liste. In cazul in care pana la sfarsitul lunii octombrie vor ramane persoane in afara celor 3000 de echografii gratuite, vom oferi suplimentar, pana la sfarsitul anului, un pachet de reducere de 40% la fiecare investigatie."

 

Programarile pentru o ecografie gratuita se pot face direct pe pagina oficiala a campaniei, www.invingemcancerul.ro, pe baza unui formular de inscriere, ce poate fi gasit in sectiunea "Campanie". Tot pe site, puteti afla mai multe informatii referitoare la campania "Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!", detalii si informatii privind cancerul de san.

 

"Suntem placuti impresionati de efectul campaniei si de faptul ca foarte multe femei au inteles mesajul transmis de noi  si s-au indreptat catre clinicile Gral Medical pentru o ecografie gratuita. Cu aceasta ocazie, dorim sa prevenim aparitia cancerului de san, si sa aducem statisticile in marjele mediilor europene. Multumim companiei Gral Medical pentru implicarea in aceasta campanie, iar pe viitor dorim sa ne fie alaturi si la alte initiative organizate de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer", a declarat Cezar Irimia, presedintele Federatiei Asociatiilor Bolnavilor de Cancer.

 

Toate femeile ce se vor programa in luna octombrie, dar care nu vor reusi sa efectueze o ecografie gratuita din totalul de 3.000, vor putea beneficia, pana la sfarsitul anului, de o reducere de 40% in clinicile Gral Medical din tara.

 

In acest an, campania "Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!" a reusit sa transmita un mesaj de responsabilizare cu privire la cancerul de san si sa vina in intimpinarea femeilor cu ecografii gratuite in urmatoarele orasele: Ploiesti, Pitesti, Craiova, Focsani si Bucuresti. Proiectul a fost initiat de Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer si sprijinit de Europa FM, Roche Romania si Gral Medical."

 

Cristina Constantin

Assistant Manager

HNC - healthcare communication


RSS Feed

# proiectinvest.ro 2
publicitate


Informatii comunicate
Alte comunicate din aceeasi categorie:
book Sedintele de masaj erotic, un veritabil beneficiu pentru tine si organismul tau
book Ceaiul bio de la Getbio.ro, un real beneficiu pentru sanatatea organismului tau
book Chlorella organica tablete – un supliment alimentar complex
book Spirulina pret – Banii sau Viata
book 3 siropuri naturale pentru copii de la Charmecosmetics.ro care nu ar trebui sa iti lipseasca
book Ce presupune o ingrijire corecta a parului si care sunt produsele de care ai nevoie?
book Spirulina pentru pierderea in greutate
book Uleiul de nucă de cocos pentru ten – un produs minune!
book Cum ne protejam pielea in acest sezon de razele nocive ale soarelui?
book Avantajele sistemului Zhalt Portabil
 
Informatii comunicate

COMUNICATE

 

Cele mai citite stiri si articole

Vezi oferta de promovare si publica acum!
Publicitatea ta !
publicitate

Parteneri PROMOAFACERI

Publicitate online - promovare produse

Comunicatul de presa - de la mesaj la stire, curs de comunicare premium cu abordare practica.

Proiect Comunicare, prima platforma online in care vorbim despre comunicare. Cursuri bazate pe experienta.

Publicitate online - promovare servicii

Servicii intocmire situatii de lucrari si devize oferta in constructii. Estimare lucrari si realizare deviz general.

Estimare resurse proiect, realizare antemasuratori pentru lucrari de arhitectura, structura si instalatii in constructii.

TextLink, vezi oferta de publicitate online

Ghid comunicare si promovare online